Vodafonone ügyfeleknek mi fog változni jan. 1.-től?
Figyelt kérdés
Ugye átvált a cég ONE névre.
Ez jelent új díjcsomagokat, új percdíjakat, új szolgáltatásokat?
Vagy kapunk egy feketés logo-t és semmi más?
ma 15:20
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Ez jó kérdés, és egyben jogos kérdés! Ugyanis én DIGI vezetékes (telefon, internet, kábeltv) és Vodafone mobil telefon előfizető vagyok. Igy duplán érint a márkanév váltás. De tudtommal, a DIGI és a Vodafone is a 4iG Nyrt. cég csoporthoz tartozik. És a DIGInek is, és a Vodafonenak is egységesen ONE lesz a neve. Ja és még valami a DIGI 1272-es ügyfélszolgálati száma megszűnik 2025 január 1.-től. És a DIGInek is és a Vodafonak is egységesen 1270-es számon fog működni a telefonos ügyfélszolgálata. Csak az a kérdésem Vodafone ügyfélként mikor írja ki a telefonom ONE.HU a Vodafone.hu helyett?
3/7 anonim válasza:
Három szolgáltatóval kevesebb lesz (van) a piacon, így kisebb a verseny, nem kell teljesíteni. A szolgáltatások leépülése várható. Én már túl vagyok a kábeles nettel és a kábeltévémmel a ONE-ba tereléssel. Eddig csak negatívumokat tapasztalok.
4/7 anonim válasza:
3.-nál a pont! Nálam, és majd minden ismerősnél a net jó, de a TV, az egy trágya lett.
5/7 anonim válasza:
3-as! Az ONE csak 2025 január 1.-től lesz. És milyen negatívumokat tapasztalsz? Mert én egyik (DIGI és Vodafone) cégnél sem tapasztalom azokat a negatívumokat amit te it írsz. Igaz pozitívumokat sem tudok írni. De negatívumokat nem tapasztaltam az elmút években. A Vodafone mobil is jó, és a DIGI vezetékes internet is jól szuperál. Semmi negatívum nincs. - 3.-as voltam.
6/7 anonim válasza:
Én kaptam egy értesítést, hogy ha a jelenleg használt díjcsomagom előfizetése lejár, akkor ugyanezt már nem tudom választani, ha szerződést hosszabbítok.
Az a csomag, amit a "felhasználói szokásaim" alapján ajánlottak, 3 ezer forinttal drágább, mint a jelenlegi, és az EU területére irányuló hívások kikerültek belőle (illetve lehet, de nincs benne a korlátlan hívásban, ami a jelenlegi csomagomban benne van), csak az EU területéről tudok a telefonomról magyar számokat hívni.
7/7 anonim válasza:
6-osnak! Nem tudom milyen csomagod van. Csak azt hogy nekem Maxi+ csomagom van, és a Maxi+ bőven ki elégit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!