Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vodafonone ügyfeleknek mi fog...

Vodafonone ügyfeleknek mi fog változni jan. 1.-től?

Figyelt kérdés

Ugye átvált a cég ONE névre.

Ez jelent új díjcsomagokat, új percdíjakat, új szolgáltatásokat?

Vagy kapunk egy feketés logo-t és semmi más?

dec. 12. 15:20
 1/9 anonim ***** válasza:

A Vodafone oldalán elérhetőek a márkaváltással kapcsolatos tudnivalók:

- [link]

- [link]

dec. 12. 15:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés, és egyben jogos kérdés! Ugyanis én DIGI vezetékes (telefon, internet, kábeltv) és Vodafone mobil telefon előfizető vagyok. Igy duplán érint a márkanév váltás. De tudtommal, a DIGI és a Vodafone is a 4iG Nyrt. cég csoporthoz tartozik. És a DIGInek is, és a Vodafonenak is egységesen ONE lesz a neve. Ja és még valami a DIGI 1272-es ügyfélszolgálati száma megszűnik 2025 január 1.-től. És a DIGInek is és a Vodafonak is egységesen 1270-es számon fog működni a telefonos ügyfélszolgálata. Csak az a kérdésem Vodafone ügyfélként mikor írja ki a telefonom ONE.HU a Vodafone.hu helyett?
dec. 12. 15:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Három szolgáltatóval kevesebb lesz (van) a piacon, így kisebb a verseny, nem kell teljesíteni. A szolgáltatások leépülése várható. Én már túl vagyok a kábeles nettel és a kábeltévémmel a ONE-ba tereléssel. Eddig csak negatívumokat tapasztalok.
dec. 12. 16:02
 4/9 anonim ***** válasza:
3.-nál a pont! Nálam, és majd minden ismerősnél a net jó, de a TV, az egy trágya lett.
dec. 12. 16:10
 5/9 anonim ***** válasza:
3-as! Az ONE csak 2025 január 1.-től lesz. És milyen negatívumokat tapasztalsz? Mert én egyik (DIGI és Vodafone) cégnél sem tapasztalom azokat a negatívumokat amit te it írsz. Igaz pozitívumokat sem tudok írni. De negatívumokat nem tapasztaltam az elmút években. A Vodafone mobil is jó, és a DIGI vezetékes internet is jól szuperál. Semmi negatívum nincs. - 3.-as voltam.
dec. 12. 16:12
 6/9 anonim ***** válasza:
42%

Én kaptam egy értesítést, hogy ha a jelenleg használt díjcsomagom előfizetése lejár, akkor ugyanezt már nem tudom választani, ha szerződést hosszabbítok.

Az a csomag, amit a "felhasználói szokásaim" alapján ajánlottak, 3 ezer forinttal drágább, mint a jelenlegi, és az EU területére irányuló hívások kikerültek belőle (illetve lehet, de nincs benne a korlátlan hívásban, ami a jelenlegi csomagomban benne van), csak az EU területéről tudok a telefonomról magyar számokat hívni.

dec. 12. 16:18
 7/9 anonim ***** válasza:
6-osnak! Nem tudom milyen csomagod van. Csak azt hogy nekem Maxi+ csomagom van, és a Maxi+ bőven ki elégit.
dec. 12. 16:36
 8/9 anonim ***** válasza:

"Az ONE csak 2025 január 1.-től lesz... És milyen negatívumokat tapasztalsz?"

Nálam kb. 2 hete frissült a Set top box és már a ONE felület fut rajta. Ha bekapcsolod akkor kötelezően profilt kell választanod (minden bekapcsoláskor) és nem a legutóbb használt csatorna jelenik meg, hanem bedob a főmenübe, ahol végignézel egy műsorajánló hátteret, innen tudsz kilépni és nézni a szokásos csatornákat. A csatornákat átrendezheted, de a csatornasorrend úgy fog számozodni, hogy pl. 238. -> 125. -> 89....

Két napja pl. minden csatornára a "Nincs jogosultságod a tartalom megtekintésére..." szöveget írta ki mindenre, ami elfoglalta a fél képernyőt, és sehogyan nem lehetett eltüntetni"

Ilyen malőrök sosem voltak a Vodafonne-nál.

dec. 12. 20:51
 9/9 anonim ***** válasza:

A box problémát már évekkel ezelőtt megoldottam: kártyaolvasó van a tévéimben. Így most sem érint a box hercehurca.

"Én kaptam egy értesítést, hogy ha a jelenleg használt díjcsomagom előfizetése lejár, akkor ugyanezt már nem tudom választani, ha szerződést hosszabbítok."

Ezt pedig úgy oldottam meg, hogy nincs hűségidőm már vagy 10 éve, és olyan díjcsomagom van, amit már vagy 8 éve kivezettek. De nekem teljesen megfelel, mert olcsó. Olcsóbb, mint amármielyik mai csomaghűségidővel.

dec. 12. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!