Az iphone 15-öt tudom tölteni a Macbook air m1-es laptopom töltőjével?
Figyelt kérdés
Vidéken hagytam a töltőmet, egy hét múlva tudnék elmenni érte és ha nem muszáj amiatt nem vennék egy eredeti apple töltőt arra az egy hétre. Tudom egyáltalán tölteni a laptop töltővel? És ha igen, abban az egy hétben okozhatna károkat a telefonom akkumlátorában?ma 13:24
1/3 anonim válasza:
A telefonod töltője gondolom USB, ami ha jól tudom 5V körüli feszültségű. Meg kell nézni, milyen feszültségadatok vannak annak a bizonyos laptopnak a töltőjén, de általában szerintem egy normál laptop nagyobb feszültséggel dolgozik.
2/3 anonim válasza:
Elvileg tudja, de ha most egy egyetemistáról van szó, akinek a telefonja meg a laptopja együtt ér vagy egy millát, akkor inkább szánj rá pár ezer forintot és vegyél a nagyfaluba a koliba/albiba is egy töltőt, hogy ne kelljen ezen idegeskedni meg cipelgetni hetente...
3/3 anonim válasza:
Ha ilyen USB-C-s adaptered van a mac-hez akkor azzal nyugodtan töltheted. Nem fog semmiféle gondot okozni. Az adapter akkora teljesítményt fog adni a telefonnak amennyit a telefon töltőáramköre kér.
Pont erre találták ki a rendszert hogy ne kelljen annyi adaptert vinni magunkkal ahány eszközünk van.
Azzal az adapterrel mást is töltök, tabletet, zseblámpát, kerékpárlámpát, borotvát, stb...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!