Miért tűnt el ez a menü a telefonomról?
Figyelt kérdés
Huawei Y7
Android 8.1
Tudom, hogy régebbi a cuccos, de másat kellet vegyek, az előző tönkrement és most olcsón egy ilyet kaptam. Na de mindegy, nem ez a lényeg. Hanem az, hogy amikor belépek a google chrome-ba, majd a képkeresőbe, és egy képet le akarok menteni, hosszú nyomásra nem jön elő az a bizonyos menü ami tartalmazza a kép mentése lehetőséget. Volt még régebbi telefonom, régebbi android rendszerrel, volt még ugyancsak 8-as android rendszerű telefonom, de eddig mindegyiken el tudtam menteni a képeket a googleről gond nélkül. Hosszú nyomás, előjött egy menü, amiben ott volt a kép mentése is. De most az a q.urva menü nem jön elő! Nem tudok képet lementeni.
dec. 11. 16:15
1/1 A kérdező kommentje:
Pontosabban Huawei Y7 2019-es kiadás.
dec. 11. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!