Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha a facebook alkalmazást...

Ha a facebook alkalmazást használom, a messengeren mutatja, hogy fent vagyok?

Figyelt kérdés

Ugye 2 külön alkamazást csináltak a facebookból, meg a messengerből. Ha az előbbin böngészgetek, olvasgatok, akkor a messengeren elérhetőt mutat?

Vagy azt csak akkor, ha tényleg beléptem a messengerbe és csevegek valakivel?

dec. 10. 23:33
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Ennyire zavar hogy mások látják hogy használod az appot?
dec. 10. 23:52
 2/7 anonim válasza:
100%
Igen, mutatja.
dec. 11. 06:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem zavar, csak kérdeztem. Ennyire zavar?
dec. 11. 07:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindig az a nyavajás social média...🤣🤣🤣
dec. 11. 08:23
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem zavar miért érdekel ennyire hogy ki látja? 😂 Én inkább egyenes vagyok és ha nem akarok beszélni valakivel akkor sem bujkálok
dec. 11. 08:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Állítsd be, hogy ne mutassa az állapotot.
dec. 11. 08:58
 7/7 anonim válasza:
Messengerben is ki tudod kapcsolni, hogy mutassa az elérhetőséget. Eddig csak ez a lehetőség volt, de pár hete a FB app-on külön is van ilyen funkció. Szóval hiába kapcsolod ki a messengeren, ha a FB appba be vagy lépve, azt a facebook appban jelzi másoknak (ha csak nem kapcsolod ki, de jól elrejtették).
dec. 11. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!