Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone adatatvitellel az e...

Iphone adatatvitellel az e SIM is átmegy az új telora?

Figyelt kérdés
Vagy át kell hozni a beállításokban
dec. 8. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Elméletileg ha mind két telefonon IOS 18 van akkor igen. De csak elméletileg. Nekem nem sikerült át vinnem a régi telómról az újra az E-SIM-et. Nekem a régin törölnöm kelletett az E-SIM-et majd az új telómra a szolgálató (Vodafone) oldalán kelletett egy egyszeri személyazonosítást csinálnom és kaptam új QR Kódót. Szóval a szolgálató segítségével tudtam csak át vinni az E-SIM-et.
dec. 8. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
át kell vinni, ha az operátorod támogatja (van saját entitlement szervere, és működik a esim quick transfer)
dec. 8. 17:20
 3/7 anonim ***** válasza:

1. azért lehetett a hiba mert a régiben még aktív volt a kártya.

Kérdező te is ezt csináld! Töröld ki a régi telefonból az esimet a beállításokban, és ezután az új telefonban pedig újra add hozzá.

Persze ehhez meg kell lennie a QR kódnak amivel beállítottad az esimet korábban.

dec. 8. 17:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Regi telefonról pedig torolni kell?
dec. 8. 17:44
 5/7 anonim ***** válasza:
2-es! "ha az operátorod támogatja" Mi az a operátorod? Talán a mobil szolgálatóra gondolsz? Az én esetemben a Vodafone mint mobil szolgálató nem támogatja. Ezt a gyakorlatból tudom! Egy hónapja vettem új iPhonet és az új iPhonera nem tudtam át "quick transfer"-ni. - 1-es voltam.
dec. 8. 17:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen először a régi telefonról törölni kell az E-SIM-et! És aztán lehet csak az új telefonra fel vinni / be olvastatni a QR kódot.
dec. 8. 17:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

#5 igen, arra gondolok, mivel az operátor azt jelenti ebben a kontextusban

MNO=Mobile Network Operator

Vodafone persze hogy nem támogatja, nem rendelkezik még saját entitlement szerverrel, így nem is tudja az eSIM Quick Transfert nyújtani

mivel a Telekomnak van, várhatóan pár hónapon belül a Voda is megoldja

dec. 8. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!