Samsung s24 jó telefon vagy mit ajánlanátok helyette?
Néztem az s24 plust is, de nem tudom, megér-e 80ezer forintot a kicsit nagyobb kijelző, viszont az alap nagyon kicsi.
Az iPhone 15 kiesett, másrészt ugyanannyi az ára, mint nyáron...
De amúgy utálom a telefonokat, miét van az, hogy egyik mini, másik tepsi, meg egy vállalható 300ezernél kezdődik... 6,4 vagy hasonló nincs is...
Olyan kellene, ami kibír 3-4 évet legalább és nem lesz használhatatlan és nem törik szét egy kisebb eséstől (tokban stb)
Az S24 nagyon jó telefon, az S24+ meg ugye lényegében tök ugyanaz, csak nagyobb. Nem hittem volna, hogy van olyan ember, akinek az egyik kicsit, a másik meg nagy, nagyjából milliméterekről beszélgetünk méretkülönbség kapcsán. :D
Az S23 FE 6,4 colos, bár ez a tavalyi S23 butított verziója.
Aztán ott van az iPhone 16 Pro, ami 6,3 colosra nőtt.
Xiaomi 14 - 6,36 col.
Google Pixel 9 és 9 Pro - 6,3 col.
Ezek az iPhonen kívül mind olcsóbbak mint az S24, nagyobbak is nála és kisebb a kijelzőjük, mint az S24+-é.
Xiaomi 14 sokkal jobb telefon. Személy szerint azt venném
S24 szerintem semmi extra, belerakták ugyanazt a kamerát, amit az S22 óta kb. mindegyikbe. Exynos van benne. Üzemideje sem acélos.
A másik választásom, egy iPhone 16 Pro lenne, de nyilván drágább...
#2.
Azért a makró mód elég nagy plusz benne, azt még az S24 sem tudja...
Szerinted mikor használom azt???? Mellesleg anélkül is lehet szerintem, plusz nem tudom, hány makrot lőttél életedben... Intelligence nincs EU-ban.
Xiaomit nem szeretnék semmiképpen, s23-at kapni még, a többi nincs, s23+ nagyon jó lenne, de nem kapható.
Már bocs, de miért kell itt leszólni mindent, nem mindenki szeretne fél milliót kiadni egy telefonra.
Esetleg annyit tudnátok, hogy biztonság szempontjából melyik a legjobb telefon? Többször voltam bekémprogramozva....
Én elég sokszor használtam, akár dokumentum fényképezésre, olyan tárgyak esetében szintén hasznos, ahol az AF-es ultraszéles jobban elér, mint zoom kamera. Apple Intelligence-ről szó sem volt(meg nem is érdekel a körülötte lévő hype).
És eléggé nem abban a hangnemben írod a hozzászólást, hogy te segítséget érdemelj, szóval részemről magadra maradsz ebben a témát, az biztos...
Az miért volt bántás, hogy leírtam, "Már bocs, de miért kell itt leszólni mindent, nem mindenki szeretne fél milliót kiadni egy telefonra."
Nem valami ócska szarokat írtam ide szerintem... Aztán, ha valaki 100ezerért akar, minden szar iphone pro alatt????
"Esetleg annyit tudnátok, hogy biztonság szempontjából melyik a legjobb telefon? Többször voltam bekémprogramozva...."
Amit a 3. válaszban írtam azok mind jó telefonok, jó méretben, hosszú távú szoftveres supporttal. Ennél többet nem lehet tenni a biztonságért. Ha butaságokat telepítesz a telefonra, azzal nem tud mit kezdeni a telefon, legyen akármennyire is friss rajta a biztonsági csomag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!