Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy találjam meg a telefonom?

Hogy találjam meg a telefonom?

Figyelt kérdés

Kiesett a zsebemből a telefonom, hogyan keressem meg? Amiket néztem neten, ott csak azt tudom keresni, amin nézem, masikon nem.

Hivtam a számot, azt mondja nem elérhető.

Szerencsére pin kódos a képernyőzára, így nem hinném hogy tudtak volna vele bármit kezdeni.

dec. 6. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha bevagy jelentkezve a telefonodon a Googlebe próbáld meg at elveszett telefonos helymeghatározást. Lehet ez a funkció korábbi engedélyezést igényelt volna de egy próbát megér. Keress rá. Ha nem menj be a rendőrségre és add le hogy elveszett és ha megtalálnák akkor tudják hogy a tiéd.
dec. 6. 20:08
 2/3 anonim ***** válasza:
61%
dec. 6. 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:
64%

Androidos telefon megtalálásához szükséges a készüléken bejelentkezett gugli fiókod, engedélyezett gps vétel és élő mobilinternet. Itt belépve kereshető:

[link]

Ha a felsoroltak közül valami hiányzik, akkor nincs eszköz megtalálás.

dec. 7. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!