Használtam a mobilnetet külföldön. Lehet baj?
Figyelt kérdés
Már 4 napja Spanyolországba vagyok mikor észrevettem hogy a mobilnetem bekapcsolva maradt. Csodálkoztam is egyébként hogy van netem a szálloda területén kívül is. A roaming-ot még a leszálláskor bekapcsoltam, de a mobilnetet elfelejtettem kikapcsolni. Mikor nyáron Görögországba voltam ott kikapcsoltam a mobilnetet még felszállás előtt, mert rámijesztettek hogy több tízezres számlát lehet csinálni a külföldi netezéssel. Otthon korlátlan percem és netem van. Nem vettem külön semmilyen roaming csomagot. Mennyibe fog ez kerülni?dec. 6. 09:33
1/17 anonim válasza:
Külföldön is jár hozzá net, nyilván nem korlátlan, de nézd meg a szolgáltató honlapján, mennyi.
2/17 anonim válasza:
Általában jár EU-n belüli mobilnet keret minden előfizetéshez. Ráadásul már évek óta nincs EU-n belül roaming díj, azon kívül viszont valóban érdemes figyelni.
3/17 anonim válasza:
Baj nem.
Vaskosabb számla igen.
Nyugi, mással is megtörtént már. Néhány kivételtől eltekinve túlélték.
4/17 anonim válasza:
Akinek van pénze külföldi utazgatásra. Az egy magasabb összegű telefon számlát is könnyedén ki tud fizetni. Igen magasabb lesz a következő telefon számlád! De ha a görögországi utazást ki tudat fizetni. Akkor a jóval magasabb összegű telefon számlára is 111% hogy futni fogja rá.
5/17 anonim válasza:
Nem lesz baj, ne foglalkozz a rosszindulatú hozzászólásokkal.
6/17 anonim válasza:
"Otthon korlátlan percem és netem van"
Sokat segítene ha pontosítanád hogy melyik szolgáltató pontosan melyik díjcsomagjában vagy.
Ha ezt megmondod, akkor helyetted meg tudnánk nézni hogy mennyi neted van eu-ban.
7/17 A kérdező kommentje:
Jaj bocs azt elfelejtettem leírni hogy a Vodafone-nál vagyok MVNO Unlimited csomagba.
dec. 6. 11:49
8/17 anonim válasza:
"Vodafone-nál vagyok MVNO Unlimited"
Ettől még mindig nem tudjuk milyen csomagod van.
De ha már itt tartunk, és ennyire ráérsz, a szolgáltatódnál pontos felvilágosítással szolgálnak.
9/17 A kérdező kommentje:
Csomagot kértetek, én meg leírtam. Na mind egy :D
dec. 6. 12:54
10/17 A kérdező kommentje:
Külföldről nem fogom hivogatni a szolgáltatót.
dec. 6. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!