Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tudom letölteni a...

Miért nem tudom letölteni a messengert?

Figyelt kérdés
oneplus x tellon miért nem lehet letölteni play áruházbol? azt irja ez nem elérhető az ön készülékére miért?
ma 05:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert túl régi már a telód, az meg valami újabb fejlesztés, amit úgy találtak ki, hogy csak újabb gépeken mukodjon.
ma 06:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az új messengernek a követelménye az Android 9 verzió, neked 5.1.1 van a telefonodon elvileg.

Így nem engedi telepíteni.

Szerintem egyre kevesebb alkalmazást fogsz tudni rárakni vagy frissíteni. A 9es andoroid se mai gyerek már, nem kizárt hogy alap követelmény legyen. Részben azért is, mert sok aplikáció kéri a processzort és a ramot is. Kapucsengőn már nem futnak el az alkalmazások, hogy elég csak 500mega ram, mikor már egy alsó kategóriás készülékben is van 4giga és még azzal is kb csak telefonálni lehet már lassan.

ma 07:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
9 éves telefon, ezen nem kell meglepődni, a szoftverek fejlődnek, új igényeik vannak (pl. olyan API ami régi Android-ban nincs), ezért nem működnek már. Szerencséd hogy ez az első app amivel találkoztál hogy nem megy. Számíts rá hogy idővel több alkalmazás is működésképtelen lesz. Ezért fontos a hosszú szoftvertámogatás a gyártók részéről. Nekem Pixel telefonom van, 7 évig fog kapni új Android verziót.
ma 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!