Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem lehet egy modern...

Miért nem lehet egy modern okostelefon nélkül belépni a Messengerbe?

Figyelt kérdés

Ha számítógépen nyitom meg a Messenger-t, akkor kiírja nekem, hogy ,,nyisd meg a Messenger alkalmazást a telefonodon a folytatáshoz."

Ha viszont Android 4.1.2-n nyitom meg a Messenger-t, akkor meg azt írja ki, hogy ,,Engedélyezed a Messenger cookie-jainak használatát ebben a böngészőben?" Nem tudok tovább lépni. A telefonomon nincs gördítősáv.

Semmiképpen sem akarok telefont venni!

ma 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:

"Ha viszont Android 4.1.2-n nyitom meg a Messenger-t"

Ott már meg se tudod nyitni szerintem. Ez túl régi Android.

Semmilyen más opciót nem kínál fel a telefonon belépésen kívül? Ezt nehezen hiszem el.

ma 21:06
 2/8 A kérdező kommentje:

Számítógéppel szeretnék bejelentkezni ide:

[link]

Megadom az E-mail címemet és a jelszavamat, s akkor írja ki, hogy nyissam meg a telefonomon.

ma 21:08
 3/8 anonim ***** válasza:
És mit még? A világon semmi mást nem ajánl fel?
ma 21:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Csinálj egy képernyőmentést és töltsd fel valahová.
ma 21:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Válasz a 4-esnek: számítógépen ezt Print Screen gombbal meg tudom oldani. A telefonomon nem tudom, hogy lehet lementeni a képernyőt.
ma 21:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Válasz a 3-asnak: ezenkívül azt, hogy ,,Belépés másik fiókba"
ma 21:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem elég a számítógépről egy képernyőmentés.

Én nem hiszem el, hogy nincs arra semmi opció, hogy nincs meg a telefonod. Esetleg próbálj meg egy jelszó visszaállítást kérni, hátha akkor nem kéri a telefonos jóváhagyást.

ma 22:05
 8/8 A kérdező kommentje:
ma 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!