Miért viszik be sokan a telefonjukat a wc-be, és ha ezt is teszik, lemossák-e utána, illetve nem árt ez a sűrű mosás a készüléknek pl. az érintőképernyőnek vagy a csatlakozó-nyílásoknak?
"Miért viszik be sokan a telefonjukat a wc-be"
Pl. mert ott van az ember zsebében, így viszi magával, mert amikor bemegy a WC-be a zsebe is jön vele..
Ez önmagában még nem jelenti azt hogy xaros kézzel nyomkodják odabent...
Mielőtt elzárod a csapot, meg szoktad mosni a tekerőjét??
Ugye "koszos" kézzel megnyitod a csapot, szóval "koszos" maga a tekerő is már, szóval miután megmostad a kezed, még megint megfogod mikor zárod el.
Sőt, ha úgy van a nadrágod ki szoktad mosni?? Hiszen valahogy azt is felhúzod és akkor már az is szennyezett.
Sok baj van itt kérem szépen.
Amúgy a csap alatt nem szoktam mosni a készüléket. Néha nedves törlőkendővel tisztítom a szilikon tokot és a kijelzővédő fóliát. A készüléknek nem árt, ha ezeket éri ilyen jellegű hatás, még akkor se ha nem vízálló.
Ha jól csinálja az ember akkor a telefon nem ér hozzá semmihez ami miatt szennyeződhetne és koszos kézzel sem nyúlunk hozzá.
Namost akik kézben viszik be, ráteszik a wc papí tartóra, tartályra, stb azok nem tudom mit csinálnak vele. Én sosem tennék ilyent és utána alaposan letakarítanám fertőtlenítős kendével, vagy amennyire finnyás vagyok lehet vennék inkább másik telefont :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!