Legjobb Androidos telefonok 150-200k-ig?
Mint írtam a rövid támogatás volt az egyetlen baj velük.
Az miatt nem ajánlottam az Edge 50 Neo változott és beígértek rá 5 főverzió frissítést, ezt jelenleg a Samsung sem kínálja az A szériában.
#16.
18W-os töltéssel élménnyel lehet tölteni a 4492 mAh-es akksit, amire a jól sikerült Tensornál hála elég sűrűn sor kerül.
Alapvetően nem rossz telefon, de tudomásul kell venni, hogy létezik konkurencia is.
A Moto-t pedig indokold meg miért hanyagolnád.
#17 Minek nézed? Este felrakod, feltölt, reggel leveszed. A 9 Pro-mat se töltöm 18W-nál gyorsabb töltővel és feltölt. Egyszer elég tölteni egy nap.
A Motorolából meg minden ki van spórolva. Tudom, használok egyet napi munkám során. Bugos, lassú szoftver, frissítések nincsenek, gyenge és elavult hardver. Csak vegyük az Edge 50 Neo-t, amit itt istenítetek:
Gagyi Mediatek proci:
Sima UFS és nem 3.1, de még csak nem is 2.0
USB 2.0 és nem 3.2
Hiába van benne húsz millió kamera, ha egyel is gyalázatos képeket, videókat csinál egy 8a-hoz képest. Csak nézz meg egy tesztet.
A Dimensity 7300 messze van a ganyitól, illetve chip szinte UFS 3.1-t támogat:
4 nm-es, az árkategóriában rendben van és jó a fogyasztása is.
Snapdragon 7s Gen2 ellenfele és kb. azt a pontszámot is hozza:
Tensor kicsit overkill is abban a kategóriában, de cserébe fogyasztásban megboszulja. Meg az egy olyan érték, amit nem igazán ér el a valós életben, mert a Google jelentősen korlátozta a frekvenciáját a Tensoroknak az utóbbi időben, ez szép és jó, hogy benchmarkok alatt így teljesít, csak éppen nem fedi a valóságot.
Ami a frissítést illeti az Edge 50 Neo 5 főverzióváltást fog kapni, az teljesen jónak számít és kiszolgálja a usert.(utána amúgy is kukába landol, egyszerűen 5 évnél tovább csak csúcstelefon bírja)
"Tudom, használok egyet napi munkám során. Bugos, lassú szoftver, frissítések nincsenek, gyenge és elavult hardver."
Ez az érvelés gyenge hadi lábon áll, most mondjam hogy nekem egy 2016-as J3-as Samsungom van és ezért nem vennék S24 Ultra-t? Ugye, hogy nem állja meg a helyét...
https://www.youtube.com/watch?v=BlGckLfDoKM
Ezt pedig a kamerára találtam, jobb egy iPhone 16, de az egyik legjobb kamerás telefon jelenleg. Ehhez viszonyítva teljesen rendben van a Moto Edge 50.
És azért ott van egy zoom kamerád, ami igencsak hasznos.
Másik, hogy a Pixel 8A nem tud makró módot, így kamerázásra nem a legjobb választás. Akkor inkább vennék Edge 50-t.
De hozzátéve leginkább persze egyiket sem, akinek a kamera fontos vegyen továbbra is csúcstelefont. Azt leszámítva meg mindegyik hoz már egy jó szintet, már az alsókategáriás Samsungok is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!