Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Beleesett a telefonom a...

Beleesett a telefonom a wc-be, rizsbe raktuk nem reagál semmire. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

nov. 29. 16:22
1 2
 11/18 Szirty ***** válasza:

"Hogy tudott a WC-be esni a telefon?"

Egyébként úgy meg tud történni, hogy telefon a zsebben, felállsz a WC-ről, húzod fel a nadrágot és hopp! Már benne is van.

tegnapelőtt 10:38
 12/18 Szervizmérnök úr ***** válasza:

WC-csésze köztudottan vonzerővel bír a leeső tárgyak irányába.

Tegye a kezét a szívére, aki azt hazudja, hogy még soha nem ejtette bele a fogkeféjét, borotváját, intim betétjét.

Mert bevonzotta, ez ilyen.

Vödör vizek is így viselkednek, nem tehetsz ellene semmit.

tegnapelőtt 10:44
 13/18 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hidd el bele tud esni. Nekem pl. a zsebemben volt anno , álltam fel a wc-ról és valahogy a zsebből kicsúszott, éppen hogy a wc kagylóra esett és szerencsére kifelé pattant róla, de simán bele is eshetett volna.
tegnapelőtt 10:46
 14/18 anonim ***** válasza:

#12:

Hát, én nem tudom mit csinálok "rosszul", de nekem még soha semmi nem esett bele "véletlenül"...

tegnapelőtt 10:50
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát fürödten, és a wc meletti kis pocra tettem, és ott volt a könvyem is, és bár nagyon figyeltem rá, mégis belecsúszott ahogy elvettem a könyvet.
tegnapelőtt 13:44
 16/18 Szirty ***** válasza:

"Hát, én nem tudom mit csinálok "rosszul""

Az nem is volt kérdés hogy TE mit hogyan csinálsz.

A lehetőségeket latolgattuk és egyértelmű hogy ez bizony megeshet.

Néha szerencsétlenkedés eredménye, de ritkábban nagy elővigyázatosságot betartva is.

tegnapelőtt 15:18
 17/18 anonim ***** válasza:
15, Tanulság, érdemes lecsukni a wc fedelét a jövőben. :)
tegnapelőtt 15:42
 18/18 Senior Séf ***** válasza:
52%
Mi a ménkűnek kell még a slózira is azt a nyamvadt telefont vinni? Nagyon fontos ember vagy, ugye?
tegnapelőtt 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!