Ezt hogy lehet megcsinálni?
Figyelt kérdés
Mintha már hallottam volna róla hogy ha van egy kép fent az interneten,akkor valahogy,valamilyen alkalmazással meg lehet keresni hogy például egy idegen ember arcáról van egy kép,akkor ha azzal az ercképpel keresek,akkor beadja hogy kihez tartozik a kép,vagy valami ilyesmi. Tudom hogy kicsit zavarosan írtam,de a lényeg,hogy van egy kép az interneten és meg akarnám tudni hogy aki van azon a képen annak van e pl. faceebook vagy twitter és hogy mi az igazi neve.ma 17:36
1/2 Szervizmérnök úr válasza:
Google-képkeresővel (is) lehet hasonló képekre keresni, persze nem tévedésektől mentesen:
2/2 anonim válasza:
Minden nagyobb keresőcégnek - így a Google-nak, Bing-nek, Yandex-nek, Baidu-nak - van reverz képkeresési lehetősége.
Ehhez létezik böngészőbővítmény is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!