Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobil akksit erős kétoldalú...

Mobil akksit erős kétoldalú ragasztószalaggal is be lehet építeni? Ha nem, hol lehet vidéken kapni?

Figyelt kérdés

nov. 28. 10:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Aki ért hozzá, B7000 vagy T7000 ragasztó javasolt erre a célra? Akku, hátlap, kijelző ragasztásra megfelelők?
nov. 28. 10:55
 2/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
88%

B7000, T7000 műgyanta alapú, ugyanakkor gumis állagúra szilárduló ragasztók, ami hosszabb idő és meleg hatására be is keményedhet.

Legközelebbi bontás kellemetlen lehet, ezért jobb szerintem a kétoldalas ragasztószalag.

Akkut saját célra én nem is ragasztanám be olyan erősen, mint a gyári. Elmozdulás ellen rögzíteném, de csak módjával, hogy könnyen ki is tudjam venni, ha szükséges. Például kétoldalas ragasztóval, de csak kisebb darabokkal. Ha oda jutok, hogy cserére szorulna.

nov. 28. 11:19
 3/8 Morzsi007 ***** válasza:
Két oldalú ragasztó is jó lehet, van vastagabb is, az már sok lehet. Nem kell egész felületre, mert a következő cserénél nehéz lesz kiszedni, úgy összegyógyul.
nov. 28. 11:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Teszkóban, meg bármelyik papírboltban lehet kapni vékony kétoldalas ragasztószalagot. Azzel megcsinálhatod. De csak a két végén pici darabokkal regaszt csak le, mert ha végig leragasztod, akkor az életben nem fogod tudni újra kiszedni csak roncsolással.
nov. 28. 17:12
 5/8 anonim ***** válasza:
2-es, a B7000/T7000 mivel oldható, ha például hátlapot ragasztottak be vele? Melegítés, alkohol, vagy mi segíthet?
nov. 28. 17:20
 6/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Melegítéssel némileg lazítható elvileg a B7000, míg a T7000 hőállóbb, illetve jobban bekeményedik idővel, az már nem olyan jó.

Igaz, hogy én más célra használtam a T7000 ragasztót, ahol több UV-t is kapott és idővel kemény, törékeny lett.

nov. 28. 17:28
 7/8 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam, hogy a kétoldalú a hőmérséklet, hőingadozás, hővezetés miatt esetleg nem megfelelő.

Bivalyerős szál erősítésű kétoldalasom van :D

nov. 28. 19:59
 8/8 anonim ***** válasza:
6-os köszi a tippeket!
nov. 28. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!