Mobil akksit erős kétoldalú ragasztószalaggal is be lehet építeni? Ha nem, hol lehet vidéken kapni?
B7000, T7000 műgyanta alapú, ugyanakkor gumis állagúra szilárduló ragasztók, ami hosszabb idő és meleg hatására be is keményedhet.
Legközelebbi bontás kellemetlen lehet, ezért jobb szerintem a kétoldalas ragasztószalag.
Akkut saját célra én nem is ragasztanám be olyan erősen, mint a gyári. Elmozdulás ellen rögzíteném, de csak módjával, hogy könnyen ki is tudjam venni, ha szükséges. Például kétoldalas ragasztóval, de csak kisebb darabokkal. Ha oda jutok, hogy cserére szorulna.
Melegítéssel némileg lazítható elvileg a B7000, míg a T7000 hőállóbb, illetve jobban bekeményedik idővel, az már nem olyan jó.
Igaz, hogy én más célra használtam a T7000 ragasztót, ahol több UV-t is kapott és idővel kemény, törékeny lett.
Arra gondoltam, hogy a kétoldalú a hőmérséklet, hőingadozás, hővezetés miatt esetleg nem megfelelő.
Bivalyerős szál erősítésű kétoldalasom van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!