Androidra van olyan app ami megmutassa hany %-os az akksi?
Figyelt kérdés
ma 09:21
1/9 A kérdező kommentje:
Mennyire van elhasznalodva meg ilyenek?
ma 09:21
3/9 anonim válasza:
Talán AccuBattery, de az sem 100% pontos, és minél több infó áll rndelkezésre (használatától elkezdve, töltési ciklusok) annál jobban tudja kalkulálni.
4/9 anonim válasza:
2. vagyok. Hiába a lepontozás, pont arról írtam, mint a 3. Azaz, hogy minden ilyen program csak tippel..., átlagot számol. Ez ilyen sacc/kb.
5/9 A kérdező kommentje:
Pl onnan tudna hogy a iPhoneban gyarilag van olyan hogy mutassa az akksi állapotát
ma 10:30
6/9 anonim válasza:
A telefonban vannak szenzorok amik az akku állapotát mérik, ez alapján tudnak az iphoneok egy akku %-ot megbecsülni, androidban is van ilyen csak ott nincs a beállításokba írva. Szerintem teljesen felesleges az akku % foglalkozni mert magában semmit sem jelent, inkább az üzemídőt kell figyelni és az alapján eldönteni hogy megfelel neked az akku élettartama.
8/9 A kérdező kommentje:
Engem pedig erdekel hogy a 4 eves telefonomba hany %-os az akksi
ma 10:50
9/9 Szervizmérnök úr válasza:
Konkrétan olyan szenzor nincs, ami állapotot ki tudna mutatni, de van árammérő, ami által az Ah-kapacitás mérhető. De ehhez legjobb lenne egyszer teljes feltöltés után kikapcsolásig meríteni és az AccuBattery megmondja, hány Ah ment el.
Egyébként az Android is tárolja rejtett rendszerfájlban, ahonnan visszafejthető, de talán egyszerűbb telepíteni ilyen alkalmazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!