Hogyan kell kikapcsolni iPhoneon azt, hogy telorol is es iPadrol is mentsen minden adatot az iCloudba, de ne szinkronizaljak egymast?
Figyelt kérdés
Azt szeretnem hogy mukodjon az iCloudos feltoltes tovabbra is, viszont az iPadet mas is hasznalja a csaladbol, ezert nem szeretnem hogy atvigye oda a kepeimet stb. a telomrol. Az iPadem hamarabb volt meg, Apple telora csak most valtottam ezert nem ertek hozza meg annyira. Amikor beuzemeltem, hozzakapcsoltam az iPadem hogy az osszes beallitast atvigye, ezert szinkronizal mindent.
Elore is koszi a segitseget!🫶🏼
nov. 27. 22:05
1/1 anonim válasza:
Ha mindkét eszközön ugyanazzal az Apple Fiókkal vagy bejelentkezve, akkor szintonizálni fogja. Ez a lényege.
Kell csinálni egy másik Apple Fiókot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!