Ha letíltják a telefonomat mert nem fizettem be a számlát akkor magát a telefonomat sem tudom használni ?
Nem rég részletre hoztam ki egy telefont a yetteltöl . Havi 26 ezer + van még az előfizetéses csomagom ami 10 ezer. Ha nem tudom fizetni akkor csak hívni nem tudok meg netem nem lesz vagy magát a telefonomat sem tudom használni pl fényképezés , wifiröl használni ...
Valaki azt mondta hogy akkor az egész telefont tíltják és semmit sem fogok tudni rajta csinálni . Ez igaz ?
Nem tudsz majd többet telefonálni vele, tök mindegy milyen kártyát raksz bele.
Wi-Fit, kamerát tudod majd használni.
Ha a számlát nem fizeted, de a részletet igen, akkor a telefont nem bántják, csak az előfizetést tiltják le.
Amikor a részletet sem fizeted, akkor a telefonnak csak azt a részét tiltják, ami a mobilhálózattal kapcsolódik. Tehát mobilnetezni meg mobil hívásra lesz alkalmatlan, minden más változatlan marad. Wifis alkalmazásokkal ugyanúgy tudsz hívni, messenger, viber, stb.
Csak hálózati hívást és üzenetet nem kezdeményezhetsz.
Azt tudod ugye, hogy van visszakapcsolási díj is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!