Hogy kell szolgáltatónál részletre telefont venni? Tényleg csak személyi és adókártya kell hozzá?
Nekem nincs előfizetésem egyik szolgáltatónál sem, hanem eddig feltöltő kártyát használtam.
Most a részletfizetési lehetőség miatt csinálnék egy előfizetést.
"Most a részletfizetési lehetőség miatt csinálnék egy előfizetést."
Akkor inkább figyeld az áruházak akcióit, és máshol vegyél akár kamatmentes részletre telefont, ha csak ezért vállalnál havidíjas előfizetést.
A szolgáltatók weboldalán megnézheted az ajánlataikat, hogy melyik készülék milyen előfizetéssel, és milyen előleggel, havidíjjal elérhető. De jobb ha személyesen érdeklődsz, az a biztos, ám telefonos ügyfélszolgálat is tud ilyenben segíteni, ha nagy teher bemenned egy üzletükbe.
Köszi a választ!
Ha áruházban veszem, az banki hitel és amennyire néztem, egy kicsit bonyolultabb… Igaz, 1-2 ezerrel jobban jönnék ki/hó.
Nekem beleférne az a törlesztő is, amit a szolgáltató kínál.
Szolgáltató előleget fog kérni.
Ha drága készüléket "hozol ki",akkor nem is keveset.
De ha online elindítod a folyamatot, li fogja írni a részleteket, és az adatok megadása után az előleget is.
Ezt vagy elfogadod és kifizeted, vagy törlöd a kosarat, és nem történik rendelés.
Köszi ismét! De akkor miért írják, hogy 0 forint az első törlesztő meg az első havi díj?
Amúgy nekem nem feltétlenül baj, ha előleget kell fizetnem, utána legalább annyival kisebb lesz a törlesztő…
Sajnos annyi pénzem nincs egyszerre, hogy egyben megvegyem a telefont, de néhány hónap alatt menne… Nem kéne olyan hosszú idő a törlesztésre, csak most minél hamarabb kéne a telefon.
Az csak AKÁR 0 Ft
Olyan esetekben tényleg lehet 0 ha a legdrágább csomagban veszed a telefont meg régi ügyfél vagy. Vagy ha épp van olyan akció.
Sok készüléknél tényleg nulla forintért elhozhatod a telefont. Drágábbaknál kérik a biztosítékot.
Egyébként a mostaná számodat átrakhatod előfizetésesre, így talán kapsz még kedvezményt is.
De ne mi okoskodjunk neked itt, mert nem tudunk konkrét információval szolgálni. A szolgáltatók sok dolgot néznek és persze mindezt egyedileg teszik. Tehát hiába mondjuk el hogy mi hogyan kaptuk a telefont, azt a te esetedre nem lehet ráhúzni.
Menj be, mondd el hogy van egy kártyás számod, abból csináljanak havi díjas előfizetést és szeretnél mellé egy készüléket is. A kolléga bepötyögi a gépbe az adataidat és meg fogja mondani hogy mikor és mennyit kell fizetned. Lehet variálgatni, kérdezgetni, stb. azért ül ott hogy segítsen.
Ha az a telefon amit kinéztél van az adott boltban készleten, akkor oda is adják. De sok készülék nincs minden boltban, illetve többféle telefont csak internetes megrendelés útján lehet megvásárolni, de ezt is elmondják majd.
Ha megrendelős a telefon, akkor kérheted a boltba is és futárral is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!