Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy kell szolgáltatónál...

Hogy kell szolgáltatónál részletre telefont venni? Tényleg csak személyi és adókártya kell hozzá?

Figyelt kérdés
Egyből a telefonnal jövök ki az üzletből, vagy pár nap múlva kiküldik futárral a címemre?

ma 11:19
 1/8 A kérdező kommentje:
Illetve munkáltatói igazolás kell hozzá? Én 1.5 éve dolgozom egy helyen, de nem tudom hogy elég e, vagy hogy kell e hozzá egyáltalán…
ma 11:47
 2/8 A kérdező kommentje:

Nekem nincs előfizetésem egyik szolgáltatónál sem, hanem eddig feltöltő kártyát használtam.

Most a részletfizetési lehetőség miatt csinálnék egy előfizetést.

ma 11:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"Most a részletfizetési lehetőség miatt csinálnék egy előfizetést."

Akkor inkább figyeld az áruházak akcióit, és máshol vegyél akár kamatmentes részletre telefont, ha csak ezért vállalnál havidíjas előfizetést.

A szolgáltatók weboldalán megnézheted az ajánlataikat, hogy melyik készülék milyen előfizetéssel, és milyen előleggel, havidíjjal elérhető. De jobb ha személyesen érdeklődsz, az a biztos, ám telefonos ügyfélszolgálat is tud ilyenben segíteni, ha nagy teher bemenned egy üzletükbe.

ma 12:18
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Ha áruházban veszem, az banki hitel és amennyire néztem, egy kicsit bonyolultabb… Igaz, 1-2 ezerrel jobban jönnék ki/hó.

Nekem beleférne az a törlesztő is, amit a szolgáltató kínál.

ma 12:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom, hogy amikor bemegyek, mi kell majd. Mert egyszerűbb lenne, ha nem kéne többször is bemennem csak egyszer…
ma 12:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Szolgáltató előleget fog kérni.

Ha drága készüléket "hozol ki",akkor nem is keveset.

De ha online elindítod a folyamatot, li fogja írni a részleteket, és az adatok megadása után az előleget is.

Ezt vagy elfogadod és kifizeted, vagy törlöd a kosarat, és nem történik rendelés.

ma 12:26
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi ismét! De akkor miért írják, hogy 0 forint az első törlesztő meg az első havi díj?

Amúgy nekem nem feltétlenül baj, ha előleget kell fizetnem, utána legalább annyival kisebb lesz a törlesztő…

Sajnos annyi pénzem nincs egyszerre, hogy egyben megvegyem a telefont, de néhány hónap alatt menne… Nem kéne olyan hosszú idő a törlesztésre, csak most minél hamarabb kéne a telefon.

ma 12:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Az csak AKÁR 0 Ft

Olyan esetekben tényleg lehet 0 ha a legdrágább csomagban veszed a telefont meg régi ügyfél vagy. Vagy ha épp van olyan akció.

ma 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!