Vannak már olyan erősek a mostani csúcstelefonok, hogy elfuttassanak rendes optimalizálással egy ps4-es játékot? Lenne rá igény?
Megnéztem a mobiltelefonok specifikációit, és szerintem már tudnák hozni a ps4 teljesítményét a csúcstelefonok. Szerintem érdemes lenne egy ps store telefonra és ugyanúgy meg tudnád venni telefonra a játékokat, csak a kritérium mondjuk egy ps kontroller lenne.
Tudom, még sok akadálya van ennek, mert a tárhelye a mai telefonoknak nem sok és lehet még a hűtéssel is gond lenne, meg nem nagyon dolgoznak ezen a gyártók, hogy lehessen ilyen játékokkal játszani telefonon.
Szerintem lenne rá igény, csak rendesen át kéne írni a játékokat androidra, ios-ra. Sajnos nem úgy látom, hogy nagyon foglalkoznának rzzel. Neked mi a véleményed erről?
Lenne rá igényt úgy nézd, hogy Steamdeck és társait mennyien veszik, és ez arányosan mennyi lenne a telefon felhasználók számának. Régen is volt PSP ami mai telefon méretű.
Steam Deck-ből eladtak sacperkábé 3 millió darabot 2,5 év alatt. Okostelefonból évente 1000 milliót adnak el, szóval ennyi idő alatt 2500 milliót. Az arány 0,12%. Na ezért nem foglalkoznak vele. Olyan kevesen használnák ki, hogy nem éri meg emiatt fejleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!