Hol kell beállítani a NOKIA 5230-on?
Sok dolog még nem megy ezzel kapcsolatban.
1, Bluetooth-on küldtek zenét, amit a BEJÖVŐ ÜZENETEK-hez ment, innen ezt át kell mentenem ugye a GALÉRIÁBA a SZÁMOK-hoz, ami sikerült, aztán néhány zenénél, nem írja ki a MENTÉS-t. Most akkor azzal mi van? Azt hogy?
2, Zenét szerettem volna hallgatni, bedugtam a fülhallgatót, de a zene csak úgy ment, hogy amit énekeltek, nem hallatszott.. Ha folyamatosan nyomom a NOKIA gombot ott a fülhallgatón, akkor hallatszik, de gondolom, nem így kellene.. De hogy??
3, Nem találom rajta az ÉBRESZTŐT.. Hol találom? Már végig néztem, dehát ezek szerint igencsak béna vagyok..
Ne nézzetek őrültnek, ez az első Nokia telefonom, a használati utasítást pedig elolvastam, de nem sikerül..
Segítsetek!
Szia!
Az ébresztőt úgy tod beállítani hogy készenlétben duplán megérinted az órát és ott új jelzés a többit nem tom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!