Milyen tap to pay appok vannak androidra?
Google walletet használok de olyan default és unalmas, iphoneon nagyon jó például az Apple pay.
Néztem a Samsung walletet de Magyarországra nincs még, valaki tud mást?
Ööööö... unalmas? Nem tom milyen a droidos, de az iPhone-osnál nem lehet unalmasabb. Megjelenik a kártya képe, meg az hogy tedd oda a telefont az olvasóhoz, pittyen és kész, eltűnik.
Ennél több mi kell? Legyen kismacska is a képernyőn vagy mi?
Én androidon simplet hasznaltam, semmi nehezsege nem volt a kartya beallitasa utan, a fokepernyore leptem, odatartottam a telefont a terminalhoz es mukodott is.
Apple paynel amugy tobbszor is belefutottam abba a bugba, hogy megprobaltam bekapcsolni vagy kikapcsolni a kepernyot, nem akart csinalni semmit, valoszinuleg befagyhatott egy pillanatra, majd amikor ujra megnyomtam a gombot, akkor bumm, apple pay
Szoval az sem tokeletes
Én már nem sértődöm meg az ilyeneken. Kezdem megszokni az idiótákat.
Csak még sokszor nem értem az embereket hogy egy kibaltázott fizetős funkcióhoz még mit akarnak plusz nem unalmas dolgot.
Ha minden nap 4-5x használom akkor sem nézem havi szinten fél percnél tovább a kijelzőt fizetéskor.
A bankkártyámon sem tudom milyen grafika van, mert mit nézegessek rajta...? Egyedül azért néztem meg alaposan, mert a barom dizájner annyira túldizájnolta hogy a kártyaszámnak világos hátteret adott és nem lehet könnyen leolvasni a számokat. Na például pont ezért nem kell nem unalmasra dizájnolni valamit, mert az a használhatóság rovására megy.
Ha nem tetszik a macska, akkor tegyél be kiskutyás hátteret nekem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!