Megéri -e megvenni a mobiltelefonhoz csatlakoztatható SD kártyaolvasót?
Figyelt kérdés
Működőképes -e, és minőségromlás nélkül átmásolja -e a telfonhoz csatlakoztatható memóriakártya olvasó a fényképeket a kártyáról a telefonra? A telefonom Xiaomi Redmi Note 10 Pro
nov. 24. 13:30
1/4 anonim válasza:
Havi pár száz forint a 100GB-os felhőtárhely..
2/4 Szervizmérnök úr válasza:
Kártyáról hová teszed, számítógépre?
Kártya ugyebár önmagában nem biztonságos, amennyiben nincs róla másolat.
Inkább Wifin keresztül viszem számítógépre, ami jó gyors is.
3/4 anonim válasza:
Megéri?? Ha szükséged van a funkcióra, vegyél egy adaptert, olcsó. Miért romlana a minőség? Ez csak másolás-beillesztés, amikor a gépen másolsz valamit.
4/4 anonim válasza:
Nekem van, a fényképezőgép mellé vettem egy ezresért.
Kirándulás után hazafelé a vonaton átmásolom a képeket a telefonra/tabletra és már el tudom kezdeni a rendszerezésüket.
Otthon pedig a saját gépemen kívül egy "fileserver"-ként üzemelő (szintén otthoni) laptopra is rámásolom.
Ehhez USB-C LAN adaptert használok + LAN kábelt, mert sokkal gyorsabb, mint a wifi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!