Xiaomi Redmi Note 9 pro-ról megéri 13 pro-ra váltani?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hamarosan telefont kell váltanom, jelenleg egy 2020-as Note 9 Prom van, alapvetően nem cserélném le, nekem teljesen elég, viszont már a kopott töltő csatlakozó miatt elég nehézkes a töltése, így kénytelen leszek váltani. Egy Note 13 Pro lenne a kiválasztott, így elsősorban azokhoz szólna a kérdésem,akinek ilyenje van, nektek hogy vált be? Érdemes ilyet venni, mennyire tartós? Nyilván nem várom el hogy 4 évig húzza mint a jelenlegi, de nem is szeretnék fél év múlva újra telefont venni, normál használatra kell igazából, semmi extra használat nincs, ezért is gondoltam újra erre a típusra. Nem az érezhető különbség a cél a modernséget tekintve, hanem szimplán a tartósság.nov. 23. 19:47
1/2 anonim válasza:
Nekem nagyon bevált a Note 13 Pro. Volt egy iPhone 14-em is már pedig, mégis a kínait tartom jobbnak.
2/2 anonim válasza:
Én is gondolkodom a xiaomi 13 pro 5g. Amúgy szerintem megérettél a cserére. Az a note 9 pro már nem mai darab. Frissítéseket se kap gondolom. Vedd meg a 13 pro 5g. Én is ráveszem magam de lehet csak jövő év elején... Nekem még jó az A52s samsungom amire nekem kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!