Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik szolgáltatónál jobb a...

Melyik szolgáltatónál jobb a feltöltőkártyás sim? (ami nem előfizetéses)

Figyelt kérdés

Jelenleg yettel-es kártyám van, de elegem van, hogy minden évben elvárják, hogy töltsek rá 3ezret. A kártya ritkán van használva, így a 3ezer sosem fogy el...

Voda,Telekom milyen? Esetleg más tipp?:D

(Szeretném, ha a kártya megmaradna)

nov. 22. 20:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen embereket nem fogom soha megérteni. Kap egy kártyát, aktív a száma, bármikor hívhatják és bármikor hívhat bárkit, kap appot, weboldalt, ügyfélszolgálatot telefonon és személyesen is. De havi 250 forintot sokall érte... 😂

Azt a pénz használd el róla. Lottó, parkolás, autópálya matrica, stb.

nov. 22. 21:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden szolgáltató ilyen képzeld el
nov. 22. 21:09
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Én olyan benzinkutat keresek ahol évi 3000-ért vég nélkül tanukolhatok! Ha tud valaki ilyen, írja meg privibe!
nov. 22. 21:12
 4/10 A kérdező kommentje:

1# szerintem azért nem érted meg, mert túl fiatal vagy, régen ingyen volt :D ha nem volt feltöltve több mint 1 évig akkor is használhattad/hívhattak. Nem tudom elhasználni a pénzt rajta, de köszi a tippet!

2# köszi

3# köze nincs egymásnak a kettőhöz :D

nov. 22. 23:42
 5/10 anonim ***** válasza:

44 vagyok és 1999 óta van mobilom. Így is fiatal vagyok?

Az lehet hogy már nem fog az agyam ennyi idősen, mert ilyenre nem emlékszem hogy ingyé lett volna a kártya.

nov. 23. 00:12
 6/10 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy ez a 3 ezer forint évi szinten még mindig csekély, ha megnézed, hogy amúgy mennyi egy előfizetés. Pl. vodafonenál a legolcsóbb előfizetés kb. 5000 forint/hó, és csak 3 gb net jár hozzá.

Én még mindig azért vagyok feltöltőkártyás, mert a legolcsóbb előfizetés sem éri meg nekem, mivel én alig telefonálok, mobilnetet viszont használok, és a legolcsóbb, 5 ezer forintos előfizetésben kapsz 3 gb mobilnetet, ami nem ér semmit, annyiért feltöltőkártyásra tudsz 20 gb-ot venni, szóval ha valakit csak a mobilnet érdekel, akkor full fölös előfizetéses csomagban lenni, mert egyik sem éri meg. De ha megnézed, siralmas hogy 5 ezer forintos előfizetés mit tartalmaz, és aztán éves szinten az 60 ezer, nem 3 ezer.

Szóval persze, oké, hogy nem használod el a 3 ezret, alig használod a kártyát, viszont ha pl. a legolcsóbb előfizetéshez viszonyítunk, vagy úgy bármi telefonnal kapcsolatos dologhoz, akkor az az évi 3 ezer forint megemészthető.

nov. 23. 00:38
 7/10 retektorta ***** válasza:

Vodánál nézd meg a feltöltős tarifát, azzal jobban jársz.

Az értetlenkedőknek: nem csak telefonálásra használnak sim kártyát, sok embernél riasztóban van. Autó is, lakás is. Mivel ezek akkor üzennek, hívnak ha esemény van, ezért az egyenleg nem fogy el, viszont évente fel kell tölteni hogy aktív maradjon. Van, akinek már 20-30 ezer forint van a kártyán. Ilyenkor szokták megszüntetni, visszakérni a pénzt, és kicserélni a kártyát csak ez meg macera.

nov. 23. 10:44
 8/10 A kérdező kommentje:

5# Gondolom, ha 44 vagy amikor lett mobilod sosem volt olyan, hogy elfogyott az összeg és nem volt pénz feltölteni, mert dolgoztál.

7# Köszi, igen "Van, akinek már 20-30 ezer forint van a kártyán." ez a bajom, viszont lemondani nem akarom.

De köszi mindenki akkor választ kaptam, miszerint ezek mind a szolgáltatók mind egyformák :(

nov. 23. 12:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Mindegyiknél így működik. Egy esetleges megoldás tényleg a levásárlás lehet (mobilparkolás, pályamatrica, mobillotó stb.)
nov. 26. 20:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Vodafone feltöltőkártyára 2023 szeptember óta nem kötelező évente feltölteni!
tegnap 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!