Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Előfizetésem van a Telekomnál,...

Előfizetésem van a Telekomnál, mobilvásárlási keretem meg van mégse engedi az alkalmazáson belüli vásárlást mert el értem a maximális keretet. De nem vásároltam semmit. Ez miért lehet?

Figyelt kérdés
nov. 22. 10:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Mióta van meg az előfizetésed?

Mit szerettél volna vásárolni?

nov. 22. 10:54
 2/8 A kérdező kommentje:
4 éve vagyok előfizetéses, kisfiamnak van a telefonomon logikai játék és be adja mindig a reklámot és azt akartam ki fizetni hogy reklám mentes legyen. Net nélkül a játék nem működik. Ezért lenne jó ha nem adná be a reklámokat!
nov. 22. 11:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Maximum 15.000 forint értékben vásárolhatsz az előfizetésedre. És ha túllépted a számlabefizetés határidejét, akkor ezt a funkciót teljesen le szokták tiltani, amíg nem fizeted be. Más lehetséges megoldás most nem jut eszembe.
nov. 22. 17:26
 4/8 anonim ***** válasza:

"Maximum 15.000 forint értékben vásárolhatsz az előfizetésedre."

Honnan van a magabiztos információ?

nov. 22. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Kérdező, tévedésben vagy.

A mobilvásárlási keret nem egyenlő a digitális tartalomvásárlásra szolgáló kerettel.

Vagy elfogyott az a keret, vagy nincs is engedélyezve.

Ezen felül van tranazkcionális felső határ.

nov. 22. 21:26
 6/8 anonim ***** válasza:
nov. 22. 21:27
 7/8 A kérdező kommentje:

3-mas válaszoló:számlám be van fizetve

5-ös:szokatm vásárolni úgyhogy tudom hogy lehet.

Ja és nem léptem át a megadott keretet,nem vásároltam semmit. De mégis azt irja ki hogy el értem a maximális keretet pedig nem.

nov. 22. 22:18
 8/8 anonim ***** válasza:

netán valamilyen flottában vagy? vagy több szám van egy néven?

a 90ezres havi limit jogszabály szerint ügyfelenként értendő, így az MT ID-dat nézi a rendszer a limit checknél

nov. 29. 08:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!