Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom a telefon galeriá...

Hogyan tudom a telefon galeriájaba a képet másik napra áthelyezni?

Figyelt kérdés
Készült több kép egy eseményen viszont a képek második részét csak most kaptam meg és így most került a galériámba, hogyan tudnám az új képeket átírni a régi datumára hogy eggyütt legyenek?

nov. 20. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
55%

Sehogy. Ezek a fájl dátuma alapján vannak rendezve, a most letöltött képek pedig újonnan létrejött fájlok. Tehát kell egy app, amivel a fájlok dátumát át tudod írni.

Hogy ez hogy lehetséges? Hát úgy, hogy a fájl letöltés nem másolás.

nov. 20. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Milyen telefonról van szó?
nov. 20. 21:21
 3/7 anonim válasza:
100%
Visszadátumozni nem nagyon tudod, de galérián belül tudsz létrehozni albumot, ahol egyberakhatod a régi és a mostani képeket és így egy helyen lesznek
nov. 20. 23:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Vagy ma letöltöd az osszeset újra és akkor együtt lesznek a mai dátumon.
nov. 21. 06:37
 5/7 A kérdező kommentje:
És esetleg vmilyen alkalmazás weboldal nincs ahol a fájl adataiba bele tudok nyúlni?
nov. 21. 07:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A telefonon hozz létre egy albumot amibe mindegyik képet belepakolod amelyiket egy albumba szeretnél tenni. Ennyi. Nem kell a dátumokkal vacakolni. Akármilyen dátumú képet berakhatsz.

Normális telefonokon ezt gond nélkül meg lehet tenni.

nov. 21. 08:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Albumokba nem akartam, attól még nem lesz jó. Találtam egy egyszerű alkalmazást, amivel percre pontosan tudtam a dátumokat állitgatni. Így megoldódott a problémám
nov. 22. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!