Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobiltelefon Total Commander...

Mobiltelefon Total Commander applikációban, miként lehet csoportosan kijelölni fájlokat?

Figyelt kérdés

Egy mappa összes tartalmát?

Sorban lévő néhány fájlt egy mappán belül, de nem egyesével, hanem csoportosan?

ma 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:

"Egy mappa összes tartalmát?"

jelöld ki a mappát => másolás

ma 20:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Az alsó menüsor első ikonja három pipa, három vonal (amik talán fájlneveket akarnak szimbolizálni).

Ezt megnyomva tudsz maszk segítségével kijelölni (pl. kisnyul*.jpg).

ma 21:08
 3/7 A kérdező kommentje:

Úgy értettem, a mappában lévő fájlokat a mappában lévő almappák nélkül.

Amitől most mászók a falra, az eddigi átmásolt mappákban lévő fájlok pl. fényképek, videók dátumát átírta a mai dátumra. 🤯🤬 Pedig ezeket mappákkal együtt másoltam át.

Egy életre megfogadtam már többször, most pedig végképp, hogy soha többé nem veszek SD kártyahely nélküli telefonot! Az előzőekben volt SD kártya, egyszerűen arra mentette a telefon a fotókat, videókat. Nem voltak ilyen problémák.

Hozzáteszem, nem csupán a Totál Commander applikáció, de a telefon saját fájlkezelője sem engedi több fájl kijelölését együttesen, mindkettőben egyesével lehet csak kijelölni vagy mindet kijelölni.

ma 21:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért is nem jó a kettesben írt válaszom?
ma 21:16
 5/7 A kérdező kommentje:

Nekem arra lenne szükségem, mint a számítógépes verzióban, kijelölöm az első és az igényem szerinti utolsó fájt (pl. 12 darab első és utolsó fájlját) a köztes fájlok pedig kijelölődnek ettől.

Így érthető voltam? 🤔

ma 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja értem.

Hosszan nyomsz az első kijelölendő fájlra, az elengedéskor felugró menüben a Fájlok kijelölését választod, ekkor villog az elsőként kijelölt, majd ráböksz az utolsó kijelölendőre.

ma 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Szívesen.
ma 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!