Budapesten tudtok telefonos adok veszek helyet ahol viszonylag jó árban vesznek be telefont?
Figyelt kérdés
A rejoy nem opció, mert realme márkát nem vesznek be.nov. 17. 13:59
1/3 Mad Max2 válasza:
Ha nem akarsz hírdetni akkor...
bemész egy telefont árusitó boltba és megkérdezed mennyiért veszik meg a telódat.
Én adtam el igy telefont, semmi kedvem nem volt a tesókkal meg mindenféle trógerekkel tárgyalni, alkudni, bevittem egy ilyen boltba és eladtam az öreg de teljesen müködő képes telefonoömat.
jofogáson valószínű többért tudtam volna eladni, de igy kényelmesebb volt, az hogy 15 vagy 20 ezerért adom el meg annyira nem érdekelt.
2/3 anonim válasza:
A viszonylag jó ár az maximum akkor van, ha te adod el követlenül. A realme nem hinném hogy bármennyire is keresett használtan, szóval valószínűleg kb. pár ezer forintról beszélünk. Nem tudom mennyire vagy pénz szűkében, de nem lenne több értelme lepasszolni valami gyerek rokonnak vagy az ősöknek, ha még működőképes?
3/3 anonim válasza:
Na még annyit pontosítanék magamon, hogy ha valami drágább és friss modellről van szó, akkor nyilván nem kellene ingyen odaajándékozni. De most egy pár éves közép vagy alsó kategóriás telefonnál már kb. tök mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!