Ha egy számomra hívásátirányítást állítok be, be lehet azt is állítani, hogy ha engem hívnak, ne lássák, h. mi a mögöttes hívószám, csak az átirányítás tényét jelezze?
Figyelt kérdés
ma 19:18
1/2 anonim válasza:
Én úgy tudom nem jelzi ki a számot, ahova átirányítod, csak azt jelzi, "hogy hívás átirányítva"
2/2 anonim válasza:
Ugyanúgy, ahogy te sem tudod ha engem hívsz, hogy én számom át van irányítva, más sem fogja tudni ha téged hív.
Annyit tudnod kell, hogy az átirányított hívás költsége neked akkora lesz, mintha te hívnád azt a számot, amire átirányítottad a bejövő hívásaid.
Tehát ha az a szám neked nem ingyenes, akkor a hívóid után, te fogod fizetni az átirányított hívás díját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!