Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hipermarketekben mennyire...

Hipermarketekben mennyire gyakori hogy találjak sim kártyát különleges, könnyű telefonszámmal?

Figyelt kérdés
tegnap 18:03
 1/3 retektorta ***** válasza:
78%
Egyrészt a jó számokat külön adják el, másrészt mire odajutnak a kártyák, sok kézen átmennek, és a jó számokat kiválogatják.
tegnap 18:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igazából én mostanában bármelyik hipermarketben néztem, a legtöbb sim kártya amit ott látok, annak már az aktiválási időszaka is lejárt.. :D Szóval találni olyat, amit még aktiválni is lehet, meg könnyű a szám is... hát.. Én annyira nem pályáznék erre.
tegnap 19:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem sok esély van rá. Inkább Hardverapron nézz körbe, ott szoktak árulni aktiválatlan SIM kártyákat jó telefonszámmal. Persze az igazán jó számoknak megkérik az árát ott is.
ma 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!