Mennyire éri meg?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy Iphone 15 prot.

És amugy nyílván drága de nekem olyan kell. Nem akarok azonnal 300 ezret elkölteni.

Megéri részletre venni és honnan leginkább?

tegnap 17:42
 1/7 anonim válasza:
nem éri meg - de hát ha egyszer olyan kell, akkor nincs mit tenni..
tegnap 17:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Úgy nézem itt nincs "megéri-e" kérdés, te már eldöntötted, hogy megveszed. Én mondjuk hitelre nem vennék műszaki cikket, max hűtőt vagy mosógépet (amik tényleg fontosak) ha meg lennék szorulva, mert 250 ezres fizetéssel sorba állni egy 400 ezres telefonért kicsit luxus...
tegnap 17:58
 3/7 A kérdező kommentje:
hát 500 ezres fizetésem van de most gyüjtök egy kocsira
tegnap 18:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Megéri.

Mobilszolgáltatónál.

tegnap 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem részletre nem éri meg, de mindenki döntse el magának, de ezt úgy tudod a legjobban megnézni, ha megnézed pontosan, hogy milyen részletben lehet, stb. Ne más döntse el, hogy neked megéri-e részletre venni.
tegnap 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha ennyit kell gondolkozz rajta, akkor neked még a 13 pro sem való....

Az iPhone olyan embereknek való, akik ha ma bele ejtik a dunába a 16 pró max 1TB-ot, nyugodt lélekkel holnap veszik a másikat.

tegnap 21:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Számomra semennyire nem ér meg egy telefon 200 ezernél többet. Szerintem az átlag felhasználónak túlzás az iPhone, főleg a pro. Hitelből venni szánalmas.
ma 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!