Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egyik iPhoneról a másikra...

Egyik iPhoneról a másikra milyen appal tudom átvinni a tartalmat?

Figyelt kérdés

de olyan kellene, amelyik magától mindent átvisz, névjegyektől kezdve a fotókig, mindent, hogy aztán gyári állapotba állíthassam és eladhassam a régit.

létezik erre app?

tegnapelőtt 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 18:32
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi, de ez milyen app? nem értem a dolgot. mit kell megnyitnom, hogy egyáltalán idáig eljussak?
tegnap 17:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez nem app.

Az új telefont a régi mellett kell beüzemelni és beállítani. Amikor kérdezi hogy honnan szeretnéd az adatokat áthozni, akkor ott lesz a gyors kezdés funkció és ennek a segítségével a régi iPhoneről áthúz mindent.

tegnap 17:52
 4/4 A kérdező kommentje:

ja hogy automatikusan megteszi a teló app nélkül is? óó az királyság. én csak Samsunggal szenvedtem, arra tudom, hogy volt egy külön app, és az megcsinálta, de ha Iphoneval ez ennyire egyszerű, akkor még jobb.

(elvileg van icloude is, de oda csak a fotók egy része van feltöltve szerintem. jobb azt mellőzni, nem? és akkor tuti a teló egész tartalma átkerül)

tegnap 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!