Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telekomnál másnak is ennyit...

Telekomnál másnak is ennyit kellett fizetni, mikor új ügyfélként kihozott egy készüléket?

Figyelt kérdés

Neten előre megnéztem, ott 40 000 forintot kellene befizetni, de azt írja hogy menjek be és személyesen intézzem el, mert nekem itt nem lehet szerződést létrehozni. Oké, bementem, hogy kihozok személyesen havi részletre egy samsung a55-öt, de ott pedig 140 000 ft körül kellene befizetnem, hogy kihozhassam és eleve ennyibe nem is kerül ez a telefon, és még havi szinten fizethetném az árát részletekben. Csak pislogtam ott, hogy wtf? Mondtam zavartan, hogy elnézést ennyi pénzre nem számítottam, nem is ennyit írt az oldal, de mondták hogy hát itt ez jött ki. Azt mondták ha online kedvezőbb, próbáljam meg ott, de online ismét nem enged semmit csinálni és azt írja menjek be egy üzletbe.

Más mennyit fizetett mikor először kihozott egy készüléket? Érdemes megint bemennem?

nov. 10. 13:56
 1/3 anonim válasza:
Szolgáltatás nélkül a készülék listaára 166320 Ft, ahogy nézem. Ha előfizetéssel, hűségidővel hozod ki, akkor biztosan olcsóbb. Online ha nem figyeltél arra, hogy milyen hűségidőt és csomagot állít be a rendszer, úgy az ára tűnhet lényegesen kedvezőbbnek.
nov. 10. 14:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Az előleg egy biztosíték, hogy biztosan fizetni fogod a számlát. Jóváírják a havidíjakból, addig nem kell fizetned amíg az előleg fedezi. De ha csak 20 a különbség a telefon listaára és az előleg között, én kiperkálnám, akkor hűségidő sincs, szabadon válthatsz tarifát.
nov. 10. 14:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Új előfizetőknél mindig ez van. (más szolgáltatóknál is) Kérnek előleget.

Nem kell csodálkozni rajta, nem ismernek, nem tudják szoktad-e fizetni a részleteket, számlákat rendesen, stb.

A készülék előleget fokozatosan jóváírják, nem kell fizetni a részleteket amig ez tart.

nov. 10. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!