Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik feltöltőkártyás mobilad...

Melyik feltöltőkártyás mobiladat opció a jobb? Telekom korlátlan 9900 forintért 30 napra vagy Vodafone 500 gb 7990 forintért szintén 30 napra?

Figyelt kérdés
Online filmek és youtube használatára.
nov. 8. 22:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem mondanám biztosra hogy 500 giga kitartana 30 napig.
nov. 8. 23:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Telekom korlàtlan Maraton 3990.-
nov. 9. 00:25
 3/8 A kérdező kommentje:
2: az 5 gb ra gondolsz?
nov. 9. 00:55
 4/8 A kérdező kommentje:
1: ha kipróbáltam, megírom a tapasztalatomat
nov. 9. 00:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is pont a 2 között gondolkoztam mivel alapból vodafonos vagyok!

Viszont megvettem a Telekom korlátlanját, mivel nálam nincs Wi-Fi, így a gépemnek netet kell osztani.

Az 500Gb nem is lenne nekem elég, vagy talán neccesen, mivel előző hónapban is túlmentem rajta:

[link]

És nekem az a tapasztalatom a Telekom internetjével, hogy stabil, és nagyon gyors legalábbis pesten. Szóval csak ajánlani tudom!

nov. 9. 01:09
 6/8 anonim ***** válasza:
A legtöbb esetben elég az 500 GB. Akkor lesz kevés, ha 4K streaminget nézel rajta vagy játékokat töltesz le. De ezeket vezetékes neten szokás.
nov. 9. 08:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Megéri a Telekomos net azt a plussz 2 ezer forintot. A Vodás lassabb és az 500 giga hamar elfogy, ha filmet is nézel rajtam. Nálunk pl. értékelhetetlen a Diginet. Egy filmet nem lehet végignézni wifi jel megszakadás nélkül. Telefonról vagyok kénytelen netet osztani. Főleg hétvégén
nov. 9. 13:02
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 Használj vezetéket, meglátod, jó lesz az.
nov. 9. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!