Általános használatra mi a minimum memória méret RAM egy mobiltelefonnál, amit már ajánlanátok? Tehát nem játékra, csak netezés ,GPS, ilyesmire kell. 4GB, vagy már 6 vagy 8 ?
Figyelt kérdés
nov. 8. 16:16
1/6 anonim válasza:
Én elvagyok 4-el, de így a multitasking felejtős, egyszerre csak egy program fog megfelelően futni. Ha háttérbe küldöd bezáródik. De ezzel együtt lehet élni, a telefon nem is arra való, hogy több dolog fusson egyszerre.
2/6 anonim válasza:
Én ha most vennék telót akkor legalább 6 de inkább 8gb rammal venném! Főleg azért inkább 8-al mert több évre tervezek egy új telefonnal. Legalább 3 vagy 4 évre tervezek vele! De egyébként netezni még 4gb rammal is lehet. Nekem most 6gb van az A52s-be és nem lassú. Ami még fontos hogy jó legyen a proci pl. Egy erős snapdragon.
De attól függ mire használod a telót. Az igényektől függ minden!
3/6 anonim válasza:
8 gb alatti rammal nem vennék telefont. Van itthon 4 gb, 6 gb, 8 gb is, ég és föld a különbség.
4/6 A kérdező kommentje:
Amit írtam. Net, GPS.
nov. 8. 23:43
6/6 anonim válasza:
4 a minimum. 6-al már elég jól el lehet lenni, alap dolgokra elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!