Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Vodafone miért nem szállítja...

A Vodafone miért nem szállítja le a megrendelt iPhonet?

Figyelt kérdés
Azt írta a Vodafone hogy 2-5 munka nap alatt ki szállítja. De ennek már 2 hete vagyis ma van a 10 munkanapja. És még sehol a rendelésem! Az online felületen csak annyi látszik hogy megrendelés folyamatban. Semmi egyéb! Ti hány munkanap alatt kaptátok meg a megrendelt iPhonet a Vodafontól?

nov. 5. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Sosem vennék a Vodától iPhone-t. Ritka drága náluk
nov. 5. 16:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Másutt sem olcsóbb! A Telekomnál sem olcsóbb! De a Yettelnél se olcsóbb. Egyébként azért a vodafone, mert vodafone mobil előfizető vagyok már 5 éve.
nov. 5. 16:31
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Az ügyfélszolgálat mit mondott?
nov. 5. 16:36
 4/10 A kérdező kommentje:
3-asnak! Azt hogy a megrendelés folyamatban van! Szóval evvel nem jutotta előbre!
nov. 5. 17:06
 5/10 anonim ***** válasza:
34%
Akkor vársz kisfiam. Eleve nem tudom, honnan veszed, hogy ha az ügyfélszolgálat sem ad bővebb tájékoztatást, akkor majd mi tudunk...
nov. 5. 17:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Valszeg nincs készleten. Majd ha lesz és rád kerül a sor, akkor küldik.

Az mondjuk más kérdés hogy a vona miért engedi megrendelni ha nincs készlet? Telekomnál csak akkor lehet rendelést leadni amikor van mit megrendelni.

nov. 5. 18:20
 7/10 anonim ***** válasza:

A Vodafone üzletpolitikája mindig is rossz volt, de mióta a NER megvette, azóta egyenesen borzalmas lett. Én nemrég rúgtam ki őket.

Javaslom nagyon nézd meg az apró betűket, mert lépten-nyomon trükköknek mindennel. Tudod, a fideszes gógyi..

nov. 5. 21:15
 8/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Anno én egy telefonra 1 hónapot vártam, aztán bementem és kiderült ott van a nevemen félretéve. Státusz ugyanaz volt, mint neked. Ha az ügyfélszolgálatot hívod az nem jó, mert csak azt látják, mint te, menj be.
nov. 5. 23:31
 9/10 anonim válasza:

Vodafone... 1 árva csekket sem képesek küldeni időben. 2 hónapig semmi nem érkezik tőlük. A szerződésben, amit ők fogalmaztak meg, ahhoz nem tartják magukat!

A szolgáltató hibájából (hibáikat nem ismerik el) minden anyagi terhet (késedelmi díj, e-pack kedvezmény nem teljesülés: 1.000 Ft./hó) ráterhelik az ügyfélre.

Örültem amikor megszabadultam tőlük!

nov. 20. 15:39
 10/10 anonim ***** válasza:

9:

Amikor felmondtam náluk az előfizetést, kitalálták, hogy a lejárat előtt túl korán mondtam fel, így az nem hatályos, majd kiszámlázták a szokásos havidíj dupláját, mondván, hogy felmondás hiányában automatikusan meghosszabbodott a szerződésem, de immár a kedvezmények nélkül; plusz ilyen-olyan kedvezményfeltételek nemteljesülése miatt extra díjak. Soha többé magyar Vodafone (vagy One).

nov. 21. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!