A Vodafone miért nem szállítja le a megrendelt iPhonet?
Valszeg nincs készleten. Majd ha lesz és rád kerül a sor, akkor küldik.
Az mondjuk más kérdés hogy a vona miért engedi megrendelni ha nincs készlet? Telekomnál csak akkor lehet rendelést leadni amikor van mit megrendelni.
A Vodafone üzletpolitikája mindig is rossz volt, de mióta a NER megvette, azóta egyenesen borzalmas lett. Én nemrég rúgtam ki őket.
Javaslom nagyon nézd meg az apró betűket, mert lépten-nyomon trükköknek mindennel. Tudod, a fideszes gógyi..
Vodafone... 1 árva csekket sem képesek küldeni időben. 2 hónapig semmi nem érkezik tőlük. A szerződésben, amit ők fogalmaztak meg, ahhoz nem tartják magukat!
A szolgáltató hibájából (hibáikat nem ismerik el) minden anyagi terhet (késedelmi díj, e-pack kedvezmény nem teljesülés: 1.000 Ft./hó) ráterhelik az ügyfélre.
Örültem amikor megszabadultam tőlük!
9:
Amikor felmondtam náluk az előfizetést, kitalálták, hogy a lejárat előtt túl korán mondtam fel, így az nem hatályos, majd kiszámlázták a szokásos havidíj dupláját, mondván, hogy felmondás hiányában automatikusan meghosszabbodott a szerződésem, de immár a kedvezmények nélkül; plusz ilyen-olyan kedvezményfeltételek nemteljesülése miatt extra díjak. Soha többé magyar Vodafone (vagy One).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!