Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol találom az okostelefonomon...

Hol találom az okostelefonomon azt a 19 Gb-ot ami az "egyéb" kategóriában foglalja a helyet? Mert igy törölni sem tudom!!!

Figyelt kérdés

#betelt telefon
nov. 2. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha fájl vagy app, akkor az úgyis kiderül, például ha az eszközkarbantartóban átnézed a rendszert, vagy közvetlenül egyesével az ilyen ikonokat. Ha pedig egyik se, akkor lehet frissítés.. frissítetted a szoftvert - akár teljes verziót, akár csak a felületet? Mert az is simán lehet ennyivel nagyobb helyigényű, ezt pedig törölni nem lehet közvetlenül, legfeljebb Hard Resettel visszaállítani!
nov. 3. 00:41
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Az "egyebet" a rendszer kezeli és nem hagy hozzányúlni. Ideiglenes fájlok, appok tartozékai, rendszer appok, ilyesmik. Csak a szokásos tisztítás, app törlés javít valamennyit. Tégy be sd kártyát és a képeket, doksikat tedd át oda.
nov. 3. 01:38
 3/7 Szirty ***** válasza:
76%

"Mert igy törölni sem tudom!!!"

Ha tudnád, akkor képes lennél az egész rendszert letörölni ami működteti... :)

nov. 3. 07:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Hány éves a telód? Úgy találják ki ezeket, hogy 3-4 év után a frissítés feleszi a tárhelyet és a memóriát is, és már semmi nem fog menni rajta, de azért még adják ki a frissítést továbbra is. SD kártyát még tudsz bele tenni, de a ram is valószínű, hogy kevés, azt meg nem tudod bővíteni. Eszközkarbantartóban nézd meg. Én több éve nem frissítek egy tabletet, amióta kezdte elérni az 50%-ot a foglalt memória úgy is, hogy semmi appot nem futtatok. 12%-ot foglalt a rendszer, amikor vettem. Ha bankolsz rajta, akkor kötelező frissíteni, majd eldobni, de pl régi játékokra, filmnézésre jó anélkül is, sőt, gyorsabb, ha minimál rendszer van rajta, és nincs tele mesterséges őrülettel.
nov. 7. 04:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még szerencsém van annyiból, hogy a telefon (Samsung A41-es) hajladó jó néhény nagy programot Vibert, Messengert, stb átengedni az sd kártyára, de akkor is sokallom azt az "egyebet" A Hard resettől nagyon félek.
nov. 8. 22:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha vannak mentéseid és szinkronizálsz a fiókba is, akkor nem gáz a hard reset.
nov. 9. 01:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet, rászánom magam!
nov. 10. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!