Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Használjátok a telefonon a 4G...

Használjátok a telefonon a 4G hívást (VoLTE)? Szoktatok telefonálás közben netezni?

Figyelt kérdés
nov. 1. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Automatikusan be van kapcsolva. Ha beszélek valakivel, miért netezzek? Max ha meg kell nézni valamit, ami a beszélgető partnerrel kapcsolatos.
nov. 1. 20:40
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Nem szoktam közben netezni, nem vagyok tiszteletlen a beszélgető partneremmel és nem vagyok bunkó.
nov. 1. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
34%

2016 óta kb

mindig netezek hívás közben

nov. 1. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, mivel a 3G-t megszüntették, a 2G-n pedig nagyon trágya a hangminőség.

Hívás közben netezni nem igazán szoktam aktívan, esetleg a netmegosztás, streaming, navigáció stb. miatt lehet adatforgalom hívás közben is.

nov. 2. 05:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Használtam amíg a Diginek a saját hálózatán ment. Amióta a Vodafone hálózaton megy nem működik, leesik 2G-re. A hangminőség nem trágya, valahogy megoldották rajta a HD hangot és az megy is rendesen, de net nincs közben. Ezért tartom korainak a 3G lekapcsolást, először a VoLTE-t kellett volna úgy megoldani, hogy minden azt támogató készülékkel működjön, amit a mai napig nem sikerült.
nov. 2. 08:17
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
A jobb hangminőség miatt használom, közben netezni ritkán van igényem, de előfordulhat.
nov. 3. 13:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szoktam "netezni". Egyáltalán nem tiszteletlenség, teljesen normális use case. Pl:

- Beszélsz az autóban telefonon kihangosítva és közben megy a navigáció.

- Beszéltek valamiről, amivel kapcsolatban el akarsz küldeni egy képet vagy dokumentumot

- Beszéltek valamiről és utána akarsz nézni neten, vagy megnyitni egy onedrive-on tárolt dokumentumot.

Ha munkára is használod a telót, elég gyakran előfordulnak a fentiek.

A kérdésre visszatérve, igen. Állandóan be van kapcsolva a VoLTE. Szerencsére ahol lakom és ahol dolgozom, ott elég jó a lefedettség (5G).

nov. 3. 20:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!