Melyik iPhone telefonnak van a legjobb kamerája?
Teljesen mindegy, mert a köröm méretű szenzor ugyanolyan szar képet fog csinálni egy APS-C szenzoros fényképezőgéphez képest.
Pixel 9 Pro
16 Pro
S24 Ultra
ezek most a legjobban fotózó telefonok ilyen sorrendben értelmes márkáktól és a legújabb modellek közül a dxomark szerint. Bár a dxomark egy lefizetett szar, más tesztek alapján egyetértek ezzel a sorrenddel
Kamera sorrendbe inkább iPhone van elől, mert az a legjobb mindenben összesítve.
Ez azt takarja, hogy ha odaadod a nagymamád kezébe akkor ő is azzal tud a legjobb képeket lőni 10/10 alkalommal.
S24 Ultra nem hoz valami kiegyensúlyozott szintet, a Pixel 9 Pro-nál vannak szoftveres bugok.
Szóval én valamelyik kínai gyártó telefonját tenném oda, mondjuk a Vivo X100 Pro-t.
#4 "Kamera sorrendbe inkább iPhone van elől, mert az a legjobb mindenben összesítve."
Ezért sorolták a Pixelt előbbre több helyen is :D
"a Pixel 9 Pro-nál vannak szoftveres bugok"
Mik azok a szoftveres bugok? Már 2 hónapja meg van az enyém és semmilyen buggal nem találkoztam még. Csoportokban sem olvastam semmit. Eddigi legsimábban kiadott Pixel lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!