Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem csatlakozik az...

Miért nem csatlakozik az iPhoneom az 5G-re?

Figyelt kérdés
Van egy iPhone 14 Pro max-om amiben olyan előfizetéses E-SIM van ami tartalmaz 5G csomagot. Korábban csatlakozott is az 5G-re. De az utolsó frissítés óta nem akar csatlakozni az 5G-re. Tér erő az van még hozzá full térerő és a 4G is megy. De az 5G nem megy! Vodafonnál vagyok Maxi+ csomagom van ami tartalmazza az 5G-t is. Plusz E-SIM-es. A másik ugyan ilyen Maxi+ plus csomagom ami egy iphone 15 Pro Max ott meg csatlakozik az 5G-re ugyan azon a helyen. Mi lehet a gond? Hivtam a Vodát is de ott nem találtak hibát.

ma 16:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Az Applet hívd először, mert az ő frissítésük óta nem jó.
ma 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

Apple-nél kevesebb jobb eszköz van hivatalosan dokumentálva(talán a Microsoft vetekszik ezzel).

Amúgy meg első, amit kikapcsoltam, mert 15%-al jobb üzemidőt hozok a 4G-vel + sebességre is sokkal gyorsabb. Egyelőre parasztvakítás az 5G, vannak helyek ahol csak az működik, és nincs más, de egyéb esetben jobb a 4G jelenleg.

ma 16:49
 3/8 A kérdező kommentje:
2-es! Iphone 14 Pro max-ról van szó és IOS 18.1-ről van szó. Az általad be linkelt link számomra hasztalan, és értelmetlen.
ma 16:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Én szintén 18.1-t használok(eszköztől függetlenül ugyanaz!), és simán rákeresel a beállításokon belül a Mobiladat-lehetőségek pontra és meg tudod nézni, hogy fixen 4G van-e beállítva vagy sem.

2-es vagyok.(és leellenőriztem, szóval 100%, hogy így megtalálod)

ma 16:58
 5/8 A kérdező kommentje:
4-es Rá kerestem, és 5G-re van be állítva fixen! És mégis 4G csak! És igen a Vodafone szerint aktív az 5G szolgálatásom!
ma 17:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Van 5G-s lefedezettséged? Próbáltad más készülékkel?

Egy force restart-t próbálj meg esetleg:

[link]

ma 17:05
 7/8 A kérdező kommentje:
1-es az Applet csak hétköznap munkaidőben lehet felhívni. Munkaszüneti napon mint November 1.-én nincs telefonos ügyfél fogadás.
ma 17:05
 8/8 A kérdező kommentje:
6-os. Mint írtam is a kérdésben! Másik iPhone 15 Pro Max-on ugyan úgy Vodafone E-Sim Maxi+ csomaggal ugyan azon a helyen van 5G! Akkor meg miről írsz? Ráadásul 50 méteren belül van egy Vodafone 5G-s torony is.
ma 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!