TikTok-on nem tudom lefordítani a hozzászólásokat. Hogy lehet visszaállítani?
Egyik napról a másikra eltűnt ez a lehetőség, pedig nem állítottam el semmit. Eddig ha hosszan rányomtam a külföldi kommentekre, megjelent 4 lehetőség: Küldés ismerősöknek, Fordítás, Bejelentés, Másolás, ebből a Fordítás eltűnt. Hogy lehet visszaállítani?
Egyébként 2 telefonom van, és a másikon még ott van, de 99%-ban ezt a telefonomat használom, és nagyon hiányzik ez a funkció. Már letöröltem és újratelepítettem a TikTok-ot, de továbbra se elérhető a fordítás. Összehasonlítottam a 2 telefon nyelvvel és fordítással kapcsolatos TikTok beállításait, és teljesen megegyeznek.
Az viszont feltűnt, hogy a hozzászólások megnyitásakor a felső sorban megjelent a pirossal bekarikázott valami, ami a másik telefonomon nincs. Erre lehet egy kis pipát tenni, de semmi nem történik akkor se.
Valaki esetleg tudja, hogy hogy lehet ezt megoldani?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!