Megbízható innen venni?
Figyelt kérdés
az amazonon néztem kb 170000 ft-ért google pixel 7 prot, megbízható, ha innen veszem? akik ezt a telefont használják már régebb óta: nektek van a telefonnal valami komolyabb problémátok, ami idő közben előjött? nagyon változatos véleményeket olvastam vele kapcsolatban(romlik a kamera, hangszóró, képernyő...)ez mennyire igaz? ha nincs odaírva mögé hogy újított, akkor ez teljesen új telefon, bontatlanul érkezik?okt. 30. 20:29
1/7 anonim válasza:
kisgyerek, ne vegyél külföldröl túlárazott vackot mert hoppon maradsz. itthon is kapsz telefont, még jobbat is ennyiért, miért szivatod magad?
2/7 anonim válasza:
Én nem hallottam romló kameráról, hangszóróról és képernyőről a 7 Pro-nál.
3/7 anonim válasza:
Miért nem jó amit itthon, hivatalosan garanciával kapsz?
4/7 anonim válasza:
Igen, az. Vedd meg. Én még nem csalódtam bennük!
5/7 anonim válasza:
Bármelyik gyártónál előfordulhat hiba. Hardveraprón találsz olyat ami garanciás és olcsóbb is.
6/7 anonim válasza:
Nem értem az embereket. Itthon is kapsz telefont, még ugyanilyet is olcsobban, hardveraprón például. Miért vennél külföldről, kép nélkül zsákbamacskát, ha még annyit sem tudsz róla hogy itt kell utánakérdezned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!