Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezt hogy lehet megcsinálni...

Ezt hogy lehet megcsinálni messengerben?

Figyelt kérdés

Röviden, a barátommal szünetet tartunk és eléggé megvisel, valószínű szakítani fogunk.

Messengeren szoktunk beszélni. Lenémítottam, tehát nem kapok értesítést amikor ír, viszont ha ír ugyanúgy a messengerben legfelülre kerül és egyből látom. Ez nekem így elég nehéz.

Valahogy nem lehet azt beállítani, hogyha ír ne pattanjon legfelülre az ő neve/üzenete? Tehát ha beszélek másokkal akkor az ő neve/üzenete alul maradjon annak ellenére, ha ír?

Köszi!

okt. 29. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Berakhatod korlátozott módba, arról nem fog tudni hogy ott van, nem fogja látni mikor vagy elérhető, de üzenetet tud küldeni, nem olyan mintha letiltottad volna. A chateknél eltűnik, nem fogod látni. Az adatvédelem > korlátozott fiókoknál tudod utána megnézni az üzeneteit és esetleg kikapcsolni.
okt. 29. 20:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Mondták már, hogy "ghostolni" bunkóság?
okt. 29. 21:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem tudod a háttérsztorit.

Nem ghostingolom, megbeszéltük hogy szünetet tartunk, illetve sok olyan dolgot tett ami engem nagyon bánt. Pont ezért szeretném ezt beállítani, hogyha esetleg a szünet alatt megpróbal valahogy befolyásolni azzal hogy írogat, ezt megakadályozzam és a szünet az tényleg no contact szünet legyen.

Az elsőnek köszi!

okt. 29. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!