Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone-on torolt video visszaa...

IPhone-on torolt video visszaallitasa hogyan?

Figyelt kérdés
okt. 29. 09:48
 1/5 A kérdező kommentje:

Neztem a nemreg törölt mappaba es nincs benne

Csinaltam egy kepet, letoroltem, azt irta hogy 30 napig vissza tudom allitani, neztem a mappaba es nincs benne

okt. 29. 09:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Most akkor képet vagy videót akarsz visszaállítani? :)
okt. 29. 10:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Videot

Miert, nem egy helyen vannak a Nemreg törölt mappába?

okt. 29. 10:23
 4/5 anonim ***** válasza:

De, ugyanott kéne lennie.

Egy keresztkérdésem van: mennyi szabad hely van a telefonodon? Nagyon tele van?

Ha törölsz egy képet vagy videót, akkor a telefon még valójában nem törli le, csak elrejti és figyeli, hogy eltelik-e a 30 nap és utána törli ténylegesen. Magyarul foglalni fogja a "törölt" videó és kép is a telefonod háttértárát. Azonban ha nagyon tele van pakolva a telefon és alig van rajta szabad hely, akkor a telefon nem biztos hogy megőrzi, főleg nem 30 napig azt, amit töröltél. Úgy dönt, hogy fontosabb a szabad hely a működéshez, mint hogy 30 napig őrizgessen valamit.

okt. 29. 10:30
 5/5 A kérdező kommentje:
30 GB foglalt a 128-ból
okt. 29. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!