Jó telefonok 220.000-ig?
Ha ezek fontosak csak akkor vegyél egy Redmi Note 13 Pro-t, az bőven elég.
Kameráért éri meg drágábban venni telefont.
1-es vagyok, nem értem a lepontozást.
Manapság a középkategória alján is nagyon jó telefonokat kapni.
Ha valakinek fontos a kamera akkor érdemes megfontolni inkább csúcstelefont vagy felsőkategóriás készüléket, egyéb esetben egyszerűen nem indokolt.
Ez olyan, mint Porsche-t venni arra, hogy lemenj a boltba, ami gyalog 10 percnyire van...
220 környékén (vagy minimálisan fölötte) a legjobb választás a Samsung S23. Én ezt nagyon nem is ragoznám tovább.
"Ha ezek fontosak csak akkor vegyél egy Redmi Note 13 Pro-t, az bőven elég."
A kérdezőnek láthatóan nincs túl sok gőze a dologról, ha RAM-ot meg órajelet nézeget ebben az ársávban, ebben igazad van. Viszont ha fontos számára mondjuk játékoknál a telefon teljesítménye, akkor egy Note 13 Pro elég hamar elvérzik. Nem igazán írta le, hogy mire kell neki ez a telefon, csak azt, hogy menjen. Internetezni valóban felesleges 220-ért telefont venni.
Kérdező: ha nem játszol és nem érdekel a kamera és semmilyen extra igényed nincs (extrém gyorstöltés, kicsi telefon, stb.), akkor a középkategóriából bármi normálisan fog működni évekig. Samsung A35, A55 (vagy akár egy évvel régebbi ezekből), a Redmi 13-mas sorozatból a Pro-tól kezdve akármi, akár valamilyen Motorola.
Nekem fontos, hogy a nagy teljesítményű töltést támogassa, valamint hogy játékok jól fussanak rajta (clash-royale, forge of empires, ilyesmi jellegűekkel szoktam játszani, tehát nem forza horizon 5 kaliberűekre kell gondolni).
Xiaomi Poco F6-ot, és a OnePlus 12 R-t néztem ki, nem tudom, hogy ezek jó választások lennének-e. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!