Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó telefonok 220.000-ig?

Jó telefonok 220.000-ig?

Figyelt kérdés
Telefonvásárlás előtt vagyok, a régit le kell cserélni, mert érdekes dolgokat kezdett el magától művelni. Elsősorban a szoftveres teljesítményre mennék rá (nagy processzor órajel, RAM, tárhely, ilyesmik), a kamera és a kijelző nem fontosak számomra.

okt. 27. 21:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%

Ha ezek fontosak csak akkor vegyél egy Redmi Note 13 Pro-t, az bőven elég.

Kameráért éri meg drágábban venni telefont.

okt. 27. 21:42
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Samsung Galaxy S23
okt. 27. 23:43
 3/11 anonim ***** válasza:
33%

1-es vagyok, nem értem a lepontozást.

Manapság a középkategória alján is nagyon jó telefonokat kapni.

Ha valakinek fontos a kamera akkor érdemes megfontolni inkább csúcstelefont vagy felsőkategóriás készüléket, egyéb esetben egyszerűen nem indokolt.

Ez olyan, mint Porsche-t venni arra, hogy lemenj a boltba, ami gyalog 10 percnyire van...

okt. 28. 00:09
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Google Pixel
okt. 28. 01:30
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Nézegess teszetek ebben az ársávban, és amelyikről úgy gondolod, hogy tetszik, megfogott, azt vedd meg.
okt. 28. 08:47
 6/11 anonim ***** válasza:
43%

220 környékén (vagy minimálisan fölötte) a legjobb választás a Samsung S23. Én ezt nagyon nem is ragoznám tovább.

"Ha ezek fontosak csak akkor vegyél egy Redmi Note 13 Pro-t, az bőven elég."

A kérdezőnek láthatóan nincs túl sok gőze a dologról, ha RAM-ot meg órajelet nézeget ebben az ársávban, ebben igazad van. Viszont ha fontos számára mondjuk játékoknál a telefon teljesítménye, akkor egy Note 13 Pro elég hamar elvérzik. Nem igazán írta le, hogy mire kell neki ez a telefon, csak azt, hogy menjen. Internetezni valóban felesleges 220-ért telefont venni.

Kérdező: ha nem játszol és nem érdekel a kamera és semmilyen extra igényed nincs (extrém gyorstöltés, kicsi telefon, stb.), akkor a középkategóriából bármi normálisan fog működni évekig. Samsung A35, A55 (vagy akár egy évvel régebbi ezekből), a Redmi 13-mas sorozatból a Pro-tól kezdve akármi, akár valamilyen Motorola.

okt. 28. 09:41
 7/11 A kérdező kommentje:

Nekem fontos, hogy a nagy teljesítményű töltést támogassa, valamint hogy játékok jól fussanak rajta (clash-royale, forge of empires, ilyesmi jellegűekkel szoktam játszani, tehát nem forza horizon 5 kaliberűekre kell gondolni).

Xiaomi Poco F6-ot, és a OnePlus 12 R-t néztem ki, nem tudom, hogy ezek jó választások lennének-e. :)

okt. 28. 11:21
 8/11 anonim ***** válasza:
26%
Motorola Edge 50 pro.Esetleg Google pixel.
okt. 28. 21:25
 9/11 anonim ***** válasza:
50%
Melyiket vetted ?:)
nov. 3. 06:59
 10/11 A kérdező kommentje:
Még nem vettem. De a OnePlus 12R mellett tettem le a voksomat.
nov. 3. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!