Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ajánlanátok valami jobb...

Ajánlanátok valami jobb headsetet, ami nem lesz 2 hónap után kontakthibás?

Figyelt kérdés
Volt a gyári Samsung ami sokáig bírta de olyat nem találok. Volt JBL és most Xiaomi van de ez is kifeküdt.
okt. 27. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Használj bluetooth-ost pl. a Xiaomi kínál egész jókat olcsón.
okt. 27. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
A Sony-k sokáig bírják és jól is szólnak - legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
okt. 27. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon lutri. Én már nagyon sok éve vettem egy viszonylag olcsó JBL-t, ami a legnagyobb meglepetésemre azóta is jó, pedig ennél márkásabb és drágább füleseim is meghaltak már.

Két tippet tudok adni:

1. Sose tekerd fel a fülhallgató kábelét. Csak úgy ahogy van, rakd el a helyére ha nem használod. Az állandó szabályos hajtogatástól sokkal nagyobb eséllyel fog elfáradni valahol a vezeték anyaga.

2. Manapság már elég olcsón lehet vezeték nélküli füleseket kapni. Ezerszer kényelmesebb utazás közben használni ezeket. De még gép előtt ülve is megvan az a szabadság, hogy mondjuk kimegyek mosdóba úgy, hogy a fülemben van és hallom közben amit kell.

okt. 27. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Ki kell fogni. Van egy majdnem 5 éves Sony-m, sose figyelek oda rá, hogy van tárolva, táskában is összehajtogatva hordom és semmi baja. És relatíve olcsó is volt, 10 ezerért vettem!

okt. 28. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!