Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem megy a frissítés a...

Miért nem megy a frissítés a samsung gt-s5230 telómon?

Figyelt kérdés

éve vettem a vodámál és amikor rakni akarok rá játékokat vagy alkalmazásokat azt ítja ki, hogy nem támogatott fájltípus.

Majd bementem egy telefonos üzletbe kértem,hogy akjanak rá független szoftvert mert mindenki azt mondta meg minden fórumban azt írták de ennek ellenére sem engedi telepíteni ezeket.

De a szoftver miatt meg a samsung pc studión van ugye egy szoftver frissítési lehetősé de az meg azt írja ki hogy a a modult nem bírja telepíteni. Ez a szoftver miadt van mert független nem vodás? ha igen akkor tudnátok tuti tippeket adni????

2010. nov. 4. 20:46
 1/5 bp1985 ***** válasza:
Azt jól elcseszték neked. Olcsó húsnak híg a leve. Vettél egy hulladékot, amit még ráadásul egy sufni szervizbe vitted el függetleníteni, ill sw frissítésre. Gratulálok. A garancialeveledet dobhatod ki a kukába. De gondolom ezzel tisztába vagy.
2010. nov. 4. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Alapból ott basztad el hogy Vodánál vetted, amikor annál a szarnál TILOS venni bármit is.
2010. nov. 4. 20:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Eddig minden telóm onnan van és semmi bajom nem volt velük attól, hogy teló nem teljesen tökéletes még nem rohanok fejjel a falna. Am meg az a hely ahol vittem volna zárva volt üzleti okok miatt szal még az a hely ahova vittem még az volt a "legjobb" hely de nem piszkálódást hanem segítséget kértem am meg minden szolgáltató más-más dolgokat engedélyez vagy nem engedélyez a telefon típusokon.
2010. nov. 4. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:
[link] itt a lap alján találod, hogy hogyan kell másik szoftvert feltenni a telóra.
2010. nov. 4. 21:22
 5/5 Hun_Norberto válasza:

Alkalmazásokat/Játékokat én úgy tudtam telepiteni, hogy csináltam egy egyszerű HTML fájlt, egy linkkel, és megnyitottam.

<html>

<a href="Fájlnév.jar">XY telepitése

</html>

2012. márc. 4. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!