Facebook nélküli Messenger létrehozása - Vagy mégsem? (Bug?)
Üdv!
6 éve nincs facebookom, sem messengerem, se semmi egyebem, ami a metához köthető.
Viszont van néhány ember, és csoport, akikkel felvenném a kapcsolatot, de más elérhetőségük sajnos nincs (Régi ismerősök, stb)
Jómagam gyűlölöm az egészet.
Nos, a lényeg, hogy a következőképpen jártam el:
-Letöltöttem a messengert a telefonomra
-Új fiók létrehozása
-Facebook nélkül
-Megerősítés
-emailt adtam meg, majd az erre érkező elllenőrzőkkódot beírtam
-Kért egy jelszót, amit létrehoztam
-Rövid töltés után bevillant valami egy pillanatra, de eltűnt és megjelemt, hogy "ismeretlen technikai hiba történt, próbálja újry"
-Megpróbáltam elölről, de ekkor már kiírta, hogy "ezzel az emaillel már van regisztrált fiók"
-Megróbáltam bejelentkezni, erre kiírta, hogy a fiókom at felfüggesztették, a felpldáshoz lépjek be a facebookba.
-Na de facebook NÉLKÜL csináltam a fiókot! Ráadásul végig se csináltam, de már letiltottak? WTF??
...Na erről ennyit. Ezek után valószínűkeg nem is fogok próbálkozni.
Egy újabb bizonyíték, hogy menyire stabil, megbízható és biztonságos a rendszerük...
*hánynom kell*
De nem akarok face fiókot. Egyáltalán. "Nem kell használnod" - OKKAL töröltem annak idején, és még ha fizetnének sem csinálnék - úgy sem, ha egyébként sosem lépnék fel rá.
Főleg ezek után, hogy ismét bebizonyították, hogy szart sem ér a rendszerük.
Ennyire törődnek a stabilitással, akkor el tudom képzelni, hogy mennyire lehet biztonságos. Lehet, hogy még rosszabb, mint korábban...?
Köszönöm, de ebből inkább nem kérek...
Fejlemény:
Megpróbáltam belépni facebookba az újonnan létrehozott adatokkal.
Megismétlem, a Messengerben a facebook fiók NÉLKÜL opciót választottam
Most ezzel az új jelszóval belépve a facebook.com-ra BELÉP, majd kiírja, hogy "something went wrong"
Telefonszámmal direkt nem akartam, de:
Beírtam egy telefonszámot (nem az elsődleges számomat, de egy olyat, amit pont ilyen célokra használok)
Nem jött meg rá az ellenőrzőkód.
Ismételt küldés, semmi.
Harmadjára küldés - "something went wrong"
Újbóli próbálkozás - Ezzel a telefonszámmal már létezik fiók.
Jelszót persze nem adtam meg, mert odáig nem jutottam.
Elfelejtettem a jelszavam - nem jön a kód
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!