Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Facebook nélküli Messenger...

Facebook nélküli Messenger létrehozása - Vagy mégsem? (Bug?)

Figyelt kérdés

Üdv!

6 éve nincs facebookom, sem messengerem, se semmi egyebem, ami a metához köthető.

Viszont van néhány ember, és csoport, akikkel felvenném a kapcsolatot, de más elérhetőségük sajnos nincs (Régi ismerősök, stb)

Jómagam gyűlölöm az egészet.

Nos, a lényeg, hogy a következőképpen jártam el:

-Letöltöttem a messengert a telefonomra

-Új fiók létrehozása

-Facebook nélkül

-Megerősítés

-emailt adtam meg, majd az erre érkező elllenőrzőkkódot beírtam

-Kért egy jelszót, amit létrehoztam

-Rövid töltés után bevillant valami egy pillanatra, de eltűnt és megjelemt, hogy "ismeretlen technikai hiba történt, próbálja újry"

-Megpróbáltam elölről, de ekkor már kiírta, hogy "ezzel az emaillel már van regisztrált fiók"

-Megróbáltam bejelentkezni, erre kiírta, hogy a fiókom at felfüggesztették, a felpldáshoz lépjek be a facebookba.

-Na de facebook NÉLKÜL csináltam a fiókot! Ráadásul végig se csináltam, de már letiltottak? WTF??

...Na erről ennyit. Ezek után valószínűkeg nem is fogok próbálkozni.

Egy újabb bizonyíték, hogy menyire stabil, megbízható és biztonságos a rendszerük...

*hánynom kell*

okt. 27. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Csinálj egy face fiókot és akkor nincs gond. Nem kell használnod a face ciókot. Tegyél fel valami képet és tilts le minden megjelölést, stb.
okt. 27. 10:17
 2/5 A kérdező kommentje:

De nem akarok face fiókot. Egyáltalán. "Nem kell használnod" - OKKAL töröltem annak idején, és még ha fizetnének sem csinálnék - úgy sem, ha egyébként sosem lépnék fel rá.

Főleg ezek után, hogy ismét bebizonyították, hogy szart sem ér a rendszerük.

Ennyire törődnek a stabilitással, akkor el tudom képzelni, hogy mennyire lehet biztonságos. Lehet, hogy még rosszabb, mint korábban...?

Köszönöm, de ebből inkább nem kérek...

okt. 27. 12:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Számmal regelj be úgy működik
okt. 27. 20:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Fejlemény:

Megpróbáltam belépni facebookba az újonnan létrehozott adatokkal.

Megismétlem, a Messengerben a facebook fiók NÉLKÜL opciót választottam

Most ezzel az új jelszóval belépve a facebook.com-ra BELÉP, majd kiírja, hogy "something went wrong"

okt. 28. 05:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Telefonszámmal direkt nem akartam, de:

Beírtam egy telefonszámot (nem az elsődleges számomat, de egy olyat, amit pont ilyen célokra használok)

Nem jött meg rá az ellenőrzőkód.

Ismételt küldés, semmi.

Harmadjára küldés - "something went wrong"

Újbóli próbálkozás - Ezzel a telefonszámmal már létezik fiók.

Jelszót persze nem adtam meg, mert odáig nem jutottam.

Elfelejtettem a jelszavam - nem jön a kód

okt. 28. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!