USB->3,5mm adapter jack nélküli telefonhoz? (olyan, ami nem megy tönkre 2 hét alatt)
Szeretném a jack fülhallgatómat a mai világban is használni, ahol valamiért már nem kerül jack a telefonokra.
Gőzöm sincs, erről hol érdeklődjek, de minden esetre eléggé úgy érzem, hogy a mobilipar kirántotta alólam a padlót nagy kedvesen.
Már volt 2 DEVIA gyártmányú USB-C -> 3,5mm jack átalakítóm. Kétszer ugyanazt vettem, mert nem találtam mást. Mindkétszer tönkrement pár hónap alatt.
Volt 2 egyéb gyártmányú, ami még sz*rabb volt. Az egyikben még DAC se volt. Arról persze sose írnak a dobozon, hogy ez megvan-e, vagy nincs... A másik csak simán élvezhetetlen hangminőséget nyújtott.
Nem értem, miért kellett a mobilgártóknak egy új problémát létrehozni ezzel az aljzatspórolós fillérnagyonszeretéssel. Nagyon örülnék, ha találnék valamit, ami képes is ellátni egy ilyen alapvető funkciót tönkremenés nélkül.
Persze elfelejtettem leírni, hogy jó lenne az is, ha a mikrofon és a fülhallgató gombok is működnének.
A53 telefonhoz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!