Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » USB->3,5mm adapter jack...

USB->3,5mm adapter jack nélküli telefonhoz? (olyan, ami nem megy tönkre 2 hét alatt)

Figyelt kérdés

Szeretném a jack fülhallgatómat a mai világban is használni, ahol valamiért már nem kerül jack a telefonokra.

Gőzöm sincs, erről hol érdeklődjek, de minden esetre eléggé úgy érzem, hogy a mobilipar kirántotta alólam a padlót nagy kedvesen.

Már volt 2 DEVIA gyártmányú USB-C -> 3,5mm jack átalakítóm. Kétszer ugyanazt vettem, mert nem találtam mást. Mindkétszer tönkrement pár hónap alatt.

Volt 2 egyéb gyártmányú, ami még sz*rabb volt. Az egyikben még DAC se volt. Arról persze sose írnak a dobozon, hogy ez megvan-e, vagy nincs... A másik csak simán élvezhetetlen hangminőséget nyújtott.

Nem értem, miért kellett a mobilgártóknak egy új problémát létrehozni ezzel az aljzatspórolós fillérnagyonszeretéssel. Nagyon örülnék, ha találnék valamit, ami képes is ellátni egy ilyen alapvető funkciót tönkremenés nélkül.

okt. 25. 16:15
 1/2 A kérdező kommentje:

Persze elfelejtettem leírni, hogy jó lenne az is, ha a mikrofon és a fülhallgató gombok is működnének.

A53 telefonhoz lenne.

okt. 25. 16:20
 2/2 anonim ***** válasza:
ezt próbáld : [link]
okt. 27. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!